marți, 30 noiembrie 2021

POPORUL MEU, POPOR NERECUNOSCĂTOR, CE RĂU ȚI-AM FĂCUT? Carbonia, 27.11.2021, ora 17.25 p.m.

DUMNEZEU TATĂL:

Apleacă-ți urechile, omule, ascultă Cuvântul Meu, Eu sunt Dumnezeul tău Iubire, Creatorul tău, nu-Mi întoarce spatele, fiul Meu, negarea Mea te va duce la moarte.

IISUS:

Isus, în iubirea Sa infinită, vine din nou pentru a-și chema poporul la convertire.

POPORUL MEU, POPOR NERECUNOSCĂTOR, CE RĂU ȚI-AM FĂCUT EU ȚIE?

DE CE M-AI RESPINS?

NU ÎNȚELEGI CĂ EU VIN LA TINE DIN DRAGOSTE?

DE CE NU MĂ ASCULȚI, OMULE?

DE CE MĂ DISPREȚUIEȘTI?

Cere de la Mine, ca și Creator al tău, să te fac fericit: ...da! Și Eu o doresc atât de mult, fiul Meu binecuvântat, dar pentru bine, ...nu pot să-ți dau ceea ce ceri pentru rău. CONVERTIȚI-VĂ, întoarceți-vă la puritate și veți fi fericiți. Trebuie să înțelegi, omule, că această lume este cufundată în substanța blestemată a Satanei și că nimic nu duce la bine. Dă-Mi bunăstarea ta ca să te vindec de tot răul și să-ți dăruiesc fericirea la care tânjești.

Nu Mă refuzați, copiii Mei, ora se apropie cu mare tristețe, în scurt timp nu veți mai avea parte decât de suferință dacă veți continua să vă luptați cu Mine, acesta este ceea ce vrea Lucifer, îngerul trădător blestemat.

Iubiții Mei copii, Îmi pun încrederea în voi, nu fiți încăpățânați, deschideți-Mi inima voastră, ...este nevoie doar de o mică dorință ca să fiți din nou ai Mei, iar Eu vă voi ajuta să reluați drumul care duce la Casa Tatălui.

Poporul Meu, recâștigați-vă credința în Mine, întoarceți-vă la Creatorul vostru, nu vă lăsați fascinați de șarpele blestemat care vă suflă în ceafă și vă șoptește la ureche minciunile sale seducătoare pentru a vă face să cădeți în capcana lui mortală.

ADEVĂR VĂ SPUN: RÂURI INCADESCENTE DE LAVĂ VOR CURGE PESTE PĂMÂNT!

ORAȘE ÎNTREGI VOR FI ÎNGROPATE.

PĂMÂNTUL SE VA CUTREMURA MAI PUTERNIC, ...FALII TECTONICE ÎN ACȚIUNE!

NINSORILE ABUNDENTE ȘI GERUL PUTERNIC VOR TĂIA RESPIRAȚIA.

Strig cu toată dragostea Mea pentru convertirea voastră, poporul Meu, popor nerecunoscător!

 ... MI-E SETE!

P.S. ACEST MESAJ AMINTEȘTE DE URMĂTORUL MESAJ DIN 22 OCTOMBRIE 2014.

Carbonia, 22bis. 10. 2014

"Poporul Meu, ce ți-am făcut Eu ție? Ce rău ți-am făcut?"

Iubiții Mei copii, durerea voastră este minimă în comparație cu cea a lui Isus și a Mariei.

Copiii Mei, iubiți ai lui Isus al vostru, fiți lumină pentru popoare, fiți sarea pământului!

Copiii Mei, tot cerul plânge pentru această imensă catastrofă care se abate asupra Pământului, dar totul s-a terminat! Timpul este împlinit! Satana își numără deja orele: a venit înfrângerea lui!

Credeți în Cel care vă va salva! Credeți în Iisus Hristos, singurul și adevăratul Dumnezeu-Iubire! În curând veți cunoaște Fața Lui și veți fi în Mâinile Lui.

Iată, copiii Mei, plânsul Meu este pentru toți cei care sunt departe de iubire, departe de mântuire! 

Întunericul va coborî brusc și totul va intra în beznă! Orice om care este departe de Sacramente se va simți foarte rău pentru că în sarcasmul lui s-a îndepărtat de Viață pentru a însoți moartea.

Această lume își marchează acum sfârșitul. A SOSIT CEASUL NOII ERE, SOARELE SE VA APRINDE BRUSC ȘI ÎN EXPLOZIA SA VA DA O NOUĂ LUMINĂ, LUMINA VIEȚII. DOUĂ COMETE SE VOR CIOCNI ACUM PE CER ȘI VOR DA MOTIV UNUI MARE MIRACOL: ESTE DOMNUL IISUS HRISTOS CARE VA APARE ÎN SEMNUL CRUCII GLORIOASE! EL VA MANIFESTA ELIBERAREA COPIILOR SĂI! SEMNUL ESTE IMINENT!

Pustiul va părăsi inimile oamenilor pentru că ei Îl vor cunoaște pe Dumnezeu! Adevărul se va manifesta lumii; în puterea Sa, El va aduna la Sine fiecare copil al Său.

ORA ESTE ÎMPLINITĂ! TIMPUL ESTE MARCAT PENTRU A DOUA VENIRE A LUI IISUS HRISTOS!

Preoții Mei, asigurați-vă că ați condus turma la Dumnezeu, căci vi s-a dat sarcina de a păstra fermă în credință turma pe care v-a încredințat-o Domnul. Nu vă abateți de la doctrina Lui, protejați poporul lui Dumnezeu cu propria voastră viață. Puneți-vă ofranda pe altar și declarați-vă deschis copii ai lui Dumnezeu.

ANTIHRISTUL ESTE PE CALE SĂ SE MANIFESTE ÎN FAȚA OMENIRII! CHIPUL SĂU VA FI CUNOSCUT ÎN CURÂND. EL VA ATRAGE LA SINE RÂURI DE MULȚIMI, VA DOMNI PENTRU O SCURTĂ PERIOADĂ DE TIMP ȘI VA FI UN DICTATOR, DECLARÂNDU-SE DUMNEZEU! EL SE VA MANIFESTA PRIN MINUNI ȘI SEMNE MINUNATE, DAR, ÎN ADEVĂR, ÎN ADEVĂR, VĂ SPUN: IATĂ, EU VIN! NIMĂNUI NU-I ESTE DAT SĂ-MI IA LOCUL! ANATEMA! ANATEMA!

A sosit timpul, rugați-vă, copiii Mei! Întunericul se va manifesta acum, dar copiii Iubirii vor intra în Iubire, vor deveni copii ai Dumnezeului Preaînalt și vor fi adversari drepți în conflictul final împotriva lui Satana.

POPULE MEUS, QUID FECI TIBI? AUT IN QUO CONTRISTAVI TE?.... POPORUL MEU, CE ȚI-AM FĂCUT EU ȚIE? CE RĂU ȚI-AM FĂCUT? De ce Te-ai lepădat de Mine?

Iată, acum vine a doua venire a lui Isus: va mai găsi El credință pe acest pământ?

Pregătiți-vă, copiii Mei! Eu sunt Cel ce sunt!

Vă iubesc și vă binecuvântez.

Dumnezeu, SfântuL Sfinților.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6454562294585852&set=a.242597375782406

Un comentariu: