vineri, 26 noiembrie 2021

AICI SE ÎNCHEIE ISTORIA VECHE ȘI ÎNCEPE ISTORIA NOUĂ ÎN CRISTOS ISUS Carbonia - 20.11.2021, ora 16:34

Locuțiune la cel de-al treilea mister al Rozariului de pe Colină

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez, vă aduc Preasfânta Treime care vă îmbrățișează și vă umple de Duhul Sfânt.

Copiii Mei, deschideți-vă inimile, a venit timpul să fiți luați Sus, Isus se va întoarce, timpul de aici s-a terminat, întoarcerea Lui va fi în glorie.

Mergeți înainte fără încetare, copiii Mei, mergeți înainte ca războinici ai Luminii. Sunteți frumoși în ochii lui Dumnezeu, ați fost aleși pentru această ultimă Misiune de mântuire, ...nu renunțați, mergeți înainte, nu vă demoralizați, copiii Mei, totul aparține Cerului, ...Cerul comandă și totul se activează.

Iată, în curând veți vedea realizându-se Proiectul lui Dumnezeu, satana și-a încheiat planul, crede că are victoria în mâinile sale, dar Dumnezeu este la Intervenția Sa.

AICI SE ÎNCHEIE ISTORIA VECHE ȘI ÎNCEPE ISTORIA NOUĂ ÎN CRISTOS ISUS CARE VA DOMNI ÎN MIJLOCUL POPORULUI SĂU PENTRU TOTDEAUNA!

Adio, adio oraș vechi, adio oameni vechi! ...Dumnezeu coboară din Cerul Său pentru a reînnoi Pământul, coboară din Cerul Său pentru a-și elibera copiii, pentru a-i lua la Sine pentru totdeauna, pentru a-i sfinți în Sine, a-i lua cu El în Locuințele Sale.

TOTUL ESTE ORGANIZAT, COPIII MEI; ÎN CURÂND VEȚI VEDEA DISTRUGEREA BISERICII. La Vatican se va întâmpla ceva de amploare, ...O MĂREȚIE PENTRU BISERICA LUI DUMNEZEU! ...Ceva măreț pentru a rezolva problemele pe care prelații Mei nu au știut să le rezolve pentru că s-au vândut dușmanului.

Iată, istoria va renaște, un nou Popor, o nouă Biserică, o nouă Biserică credincioasă lui Isus Cristos, va înainta, va continua cu puterea unui leu și va fi victorioasă în Mine.

Tot Cerul va coborî pe Pământ în acea zi pentru a manifesta gloria lui Dumnezeu.

Iată, copiii Mei, ați ajuns acum la capătul acestei călătorii, drumul cel nou se deschide în viața voastră, o altă stare în iubire și bucurie veșnică.

Înainte! Ca soldați ai lui Dumnezeu, fiți puternici, fiți conștienți de timpuri! Acum se va împlini tot ceea ce a fost profețit, ... în cele bune și în cele rele, și profeția se va împlini pentru copiii lui Dumnezeu! Ei vor intra într-o altă dimensiune cu darurile Duhului Sfânt.

Cerul vă poruncește iubire, vă poruncește ascultare. Tot Cerul se bazează pe voi, copiii Mei, înaintați fără nicio teamă.

Preasfânta Treime vă binecuvântează. În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Mama voastră rămâne aici cu voi, își unește mâinile cu ale voastre și vă conduce spre victoria sigură în Isus Cristos, Fiul ei.

-°-

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6433208900054525&set=a.242597375782406

Un comentariu: