marți, 2 noiembrie 2021

RUGAȚI-VĂ SFÂNTULUI DUH! ACESTA ESTE UN TIMP PUTERNIC DE RUGĂCIUNE, ESTE UN TIMP DE LUPTĂ, O LUPTĂ SPIRITUALĂ, DAR ȘI O LUPTĂ TRUPEASCĂ - Carbonia, 23bis.10.2021

SFÂNTA MARIA: Copiii mei, sunt prezentă aici, am Mâinile mele împreunate cu ale voastre, vă conduc în această rugăciune a Sfântului Rozariu, ...vă conduc la Fiul meu Isus, implorând Milostivirea Sa și întoarcerea Sa grabnică.

Copiii mei, sunt aici, la porțile acestei Cetăți; Tatăl este pe cale să o deschidă pentru intrarea copiilor Săi, a aleșilor Săi, a celor care vor trăi pentru eternitate în bucuria infinită a Totului Său.

Copiii mei, dacă ați ști fericirea pe care o simt în Inima mea: ... ochii mei văd fermitatea voastră în continuarea acestei lupte, voința voastră fermă de a ajunge la Fiul meu Isus, văd inimile voastre pline de iubire pentru Fiul meu Isus și pentru Mine, Sfânta voastră Mamă.

COPIII MEI BINECUVÂNTAȚI, NU VĂ TEMEȚI DE NIMIC, PRIVIȚI ÎN JURUL VOSTRU, DAR NU VĂ TEMEȚI DE NIMIC, PENTRU CĂ DUMNEZEU VĂ VA LUA CU EL, NU VĂ VA LĂSA SĂ SUFERIȚI CONSECINȚELE CARE VOR VENI ÎN MARELE NECAZ, DUPĂ MARELE AVERTISMENT.

Ați fost aleși să fiți soldații Fiului meu Isus, ați fost aleși să fiți ultimii apostoli ai acestor vremuri din urmă, ...iată, Eu vă conduc, Eu sunt călăuza voastră, eu sunt Mama voastră, Însoțitoarea voastră, Prietena voastră, eu sunt confidenta voastră, ...VORBIȚI-MI, FIII MEI, MĂRTURISIȚI-VĂ MIE, CEREȚI-MI AJUTORUL ȘI EU VOI VENI SĂ VĂ CONSOLEZ ȘI SĂ VĂ OFER SPRIJINUL DE CARE AVEȚI NEVOIE: VEȚI FI ÎMPLINIȚI ÎN TOATE NEVOILE.

Copiii mei, nu vă temeți, invocați-L pe Duhul Sfânt, ...rugați-vă! RUGAȚI-VĂ SFÂNTULUI DUH! ACESTA ESTE UN TIMP PUTERNIC DE RUGĂCIUNE, ESTE UN TIMP DE LUPTĂ, O LUPTĂ SPIRITUALĂ, DAR ȘI O LUPTĂ TRUPEASCĂ, pentru că răutatea dușmanului se răsfrânge asupra trupului vostru, sunteți combătuți chiar pe pielea voastră. El caută să-și satisfacă poftele seducându-vă cu luminile lui false, caută să-și arunce suflarea pe gâtul vostru pentru a vă lua cu el.

Copiii mei, suntem la sfârșit, știu că sunteți puternici și că veți ști să spuneți nu cu fermitate, dar o Mamă își avertizează întotdeauna copiii, pentru că există întotdeauna un moment de slăbiciune în fiecare.

Înainte! Iubiți-vă unii pe alții, iubiți-vă așa cum vă iubește Isus; Isus și-a dat propria viață pentru mântuirea voastră, așa că și voi trebuie să vă dați pe voi înșivă pentru mântuirea fraților voștri.

Acum am ajuns la sfârșit, în curând anticristul se va manifesta, DOAR PENTRU PUȚIN TIMP, DAR TREBUIE SĂ SE MANIFESTE, își va da jos masca și se va prezenta ca un dumnezeu, ...va lua locul lui Isus Cristos, ...va avea un număr mare de adepți, se va manifesta prin minuni și înșelăciuni, dar, omul care nu este pregătit și nu cunoaște Cuvântul lui Dumnezeu și nu a urmat mesajele lui Dumnezeu, va cădea în capcana lui și va fi pierdut pentru totdeauna.

Fiți conștienți de faptul că satana este puternic, copiii mei; îl puteți învinge doar prin rugăciune și prin curățenia inimii.

Fiți caritabili cu toată lumea, fiți iubitori cu toată lumea, faceți fapte bune, întotdeauna, pentru că asta vă cere Domnul, ...și, IUBIRE, IUBIRE, IUBIRE, IUBIȚI, IUBIȚI, IUBIȚI, FIILOR MEI, IUBIȚI FOARTE MULT.

Înainte! Să ne rugăm! Haideți, să ne împreunăm din nou mâinile și să implorăm cu tărie milostivirea lui Dumnezeu și întoarcerea sa grabnică. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6267838979924852&set=a.242597375782406

Un comentariu: