miercuri, 3 noiembrie 2021

OAMENII ȘI-AU IEȘIT COMPLET DIN MINȚI, ... FIINȚA LOR ESTE COMANDATĂ DE SATANA, OTRAVA LUI ESTE ÎN VENELE LOR – Carbonia, 29.10.2021, ora 16:41 p.m.

Harul va ploua de Sus pentru copiii lui Dumnezeu!

Fiți gata să primiți darurile Duhului Sfânt.

Alăturați-vă Cerului în rugăciune permanentă, dați-vă viața pentru Împărăția Cerurilor, ... nu vă temeți să faceți compromisuri pentru Isus.

Lucruri mari a pregătit Dumnezeu Tatăl pentru ai Săi, mari vor fi minunile: ... bucurie imensă și iubire infinită vor fi pentru totdeauna.

Astăzi a fost mare suferință în toată lumea sacrificată lui Satana. Oamenii sunt complet ieșiți din minți, răutatea din ei a crescut exponențial, ...ființa lor este comandată de Satana, OTRAVA LUI SE AFLĂ ÎN VENELE LOR, ghearele lui îi apucă, ca niște ace cad unul după altul la dorința lui.

Hoarda Răului învăluie această Umanitate convertită acum la păcat. Omul nu vrea să se lipsească de plăcerile cărnii, ...materialismul este pe primul loc în viața acestei generații care s-a vândut dușmanului pentru această plăcere efemeră pe care o va pierde în curând odată cu propria viață.

...PĂMÂNTUL SE CUTREMURĂ PESTE TOT, MĂRILE SE PRĂBUȘESC PE COASTE, PLOILE SUNT TORENȚIALE, VULCANII RĂCNESC!

VĂ CER DIN NOU "CONVERTIREA" VOASTRĂ, OAMENILOR: ...SINGURUL MIJLOC DE MÂNTUIRE! Dar voi continuați să sperați în știință și să vă planificați viitorul pe acest Pământ. Nu ați înțeles nimic! Respingeți de la catastrofele nesfârșite care sunt acum la ordinea zilei, ... nu vrei să deschideți ochii, ... nu vreți să conștientizați că deja totul s-a terminat: ... că furtuna este în desfășurare și nu se va opri. Treziți-vă!

Aveți respect și iubire unii față de alții, reveniți la realitate, luați Tablele Legii în mâinile voastre și urmați poruncile pe care Dumnezeu vi le-a dat, doar așa veți găsi calea, pacea și mântuirea.

ACUM MĂ VOI MANIFESTA FIECĂRUI OM PENTRU CA EL SĂ VADĂ CU OCHII LUI CĂ "DUMNEZEU EXISTĂ CU ADEVĂRAT", CĂ SFINTELE SCRIPTURI NU SUNT BASME.

ZIUA ESTE APROAPE, COPIII MEI, PREGĂTIȚI-VĂ SĂ VĂ ÎNTÂLNIȚI CU CREATORUL VOSTRU FAȚĂ ÎN FAȚĂ. UȘURAȚI POVARA PĂCATELOR VOASTRE PENTRU A NU AVEA PARTE DE SUFERINȚE MAI MARI ÎN MOMENTUL JUDECĂȚII.

Îi voi ridica la Mine pe cei care dovedesc înțelegere, care se vor recunoaște păcătoși și Îmi vor cere, cu inima căită, ...cu toată smerenia, să fie iertați. Numai cei care vor simți în inima lor adevărata durere a păcatului vor fi acceptați de Mine.

Bucurați-vă, copiii Mei, voi toți cei care tânjiți după Mine, care așteptați cu ardoare să fiți luați de Mine, căci iată că răsplata voastră este aproape.

ÎN ACESTE ZILE DE ÎNTUNERIC ÎNMULȚIȚI RUGĂCIUNEA VOASTRĂ!

Consacrați-vă Inimii Imaculate a Mariei și implorați intervenția Mea urgentă. Invocați Mila Mea și întoarcerea Mea anticipată. Amin!

DUMNEZEU ESTE! ...AȘTEAPTĂ SĂ AUDĂ STRIGĂTUL TĂU DE AJUTOR CA SĂ POATĂ INTERVENI.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6293597097349040&set=a.242597375782406

Un comentariu: