vineri, 26 noiembrie 2021

ÎI ROG ACUM PE TOȚI CREDINCIOȘII MEI SĂ MĂ AȘTEPTE CU BUCURIE... Carbonia, 24.11.2021 - ora 14:05

Isus, mă încred în Tine!

Încredeți-vă în Cel care vă iubește infinit și care vă așteaptă ca să vă dăruiască un Pământ nou în fericirea eternă a Iubirii.

Aveți credință în acel Isus care și-a dat viața pentru mântuirea voastră.

Iubiți-L pe Isus, o, oameni, țintiți spre El! ...El este Dumnezeul care salvează!

Copiii Mei, iubiți-Mă și iubiți-vă unii pe alții așa cum vă iubesc Eu.

Îi rog acum pe toți credincioșii Mei să Mă aștepte cu bucurie, timpul s-a maturizat, totul se împlinește conform profețiilor.

Lumea este acum pradă în mâinile Satanei, ...moartea vă prinde, o, oameni! Fiți vigilenți, deschideți-vă ochii pentru a vedea ce se întâmplă în jurul vostru, ...este timpul pentru rugăciune, pentru convertire urgentă.

Iubiți copii, nu fiți nepricepuți, Eu, Dumnezeul vostru Iubire, vă rog să vă pocăiți urgent, doresc mântuirea voastră, îndepărtați-vă de lucrurile lumii, ...doriți lucrurile lui Dumnezeu!

Tot Cerul așteaptă să sărbătorească întoarcerea voastră la Mine, să înțelegeți că Dumnezeu este singurul Salvator, ... nu există alt Salvator în Univers, ... "DOAR EU SINGUR SUNT!".

AMERICA ESTE ÎN DECLIN, INAMICUL A GĂSIT UȘILE DESCHISE, ... ȘI-A PREGĂTIT PLANUL BLESTEMAT.

Copii Mei, o, voi care v-ați îndepărtat de Mine, ...voi care nu Mă mai urmați pentru că ați preferat să vă abandonați iluziilor ușoare ale Satanei, cu adevărat vă spun: întoarceți-vă la Tatăl vostru ca să nu cădeți în iad.

VIN ZILE ÎNTUNECATE ȘI CUMPLITE, NU VĂ LĂSAȚI GĂSIȚI NEPREGĂTIȚI, LIPSIȚI DE MINE, PUNEȚI LEGEA MEA ÎN INIMILE VOASTRE!

Abandonați-l pe Satana, renunțați la el, viața voastră Îmi aparține, Eu sunt cel care v-am iubit până la a muri pe Cruce pentru mântuirea voastră, ...nu este satana cel care s-a dat pentru voi, copiii Mei.

Atenție, o, oameni, vă faceți singuri propriul Calvar, nu Mă învinuiți când totul se va prăbuși peste voi, când focul vă va distruge pe dinăuntru, pentru că, în voința voastră liberă, M-ați înlocuit cu zeul morții veșnice.

Dreptatea Mea este aproape, o, oameni, ... lucrați pentru mântuirea voastră.

Amin!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6435324223176326&set=a.242597375782406

Un comentariu: