duminică, 7 noiembrie 2021

PĂCATUL A DISTRUS ACEASTĂ UMANITATE - Carbonia, 05.11.2021 - 15.25 p.m.

În timp ce Mă așteptați, rugați-vă Duhului Sfânt.

Eu sunt Preasfânta Fecioară, lumina mea se va răspândi în lume, în curând veți vedea imaginea mea strălucind pe cer, mă voi prezenta ca Mamă a tuturor popoarelor și vă voi binecuvânta pe voi, copiii mei.

Vă voi lua sub mantia mea și vă voi ridica, ca să nu fiți loviți de catastrofa care se va abate asupra Pământului.

Păcatul a distrus această Umanitate, în jalea ei va ajunge să strige după milă. Va veni plânsul și disperarea, pentru că inima omului s-a îndepărtat de Dumnezeul său Creator.

Iubiți copii, pocăiți-vă la timp, nu lăsați sarcasmul obișnuit să fie în voi, căci soarta voastră va fi tristă dacă nu vă umiliți în fața Celui care v-a creat.

Bunul Păstor își cheamă oile la El, își adună turma în staulul Său sfânt, ...le marchează drumul pentru a nu le pierde.

A venit timpul ca fiecare om să se pocăiască, să aleagă să se întoarcă la "Viață" renunțând la Satana.

Milostivirea lui Dumnezeu este mare, copiii mei; este suficient să vă convertiți pentru ca El să vă ia în brațe și să vă dea din El însuși.

În curând, pe cer va fi vizibilă STEAUA COMETEI care va fi semnul revenirii Fiului Omului. SFÂNTA CRUCE se va manifesta ca un semn intangibil, ... toți oamenii o vor vedea! Pregătiți-vă inimile, pentru că foarte curând Lumina lumii se va arăta lumii în toată splendoarea ei.

Pacea și dragostea vor fi date copiilor Săi, în timp ce plânsul și scrâșnitul dinților vor veni pentru toți cei care nu vor recunoaște, în acel semn, "VIAȚA!".

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6332418066800276&set=a.242597375782406 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu