duminică, 28 noiembrie 2021

ACEASTA ESTE ULTIMA MISIUNE DE MÂNTUIRE, COPIII MEI: "MISIUNE ÎN IUBIRE ȘI CARITATE" - Carbonia, 24bis noiembrie 2021

Locuțiune cu Sfânta Fecioară și cu Dumnezeu Tatăl.

PREASFÂNTĂ FECIOARĂ:

Vă binecuvântez în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh..... implorați pentru întoarcerea grabnică a lui Isus.

Copiii mei, această misiune, atât de dureroasă pentru voi, cu atâtea jertfe, va deveni fericire eternă în Noua Eră; viața voastră i-ați dăruit-o Domnului și Domnul vă va răsplăti.

Cu atâta bucurie și iubire vă călăuzește Isus; aveți iubire pentru El, care și-a dat viața pentru mântuirea voastră.

Copii mei, continuați această misiune, în curând veți ajunge să-L întâlniți pe Isus, veți cunoaște Fața Domnului vostru Isus Cristos, Îl veți îmbrățișa, veți intra în El pentru totdeauna. El vă va strânge la pieptul Său, vă va da darurile Duhului Sfânt și veți fi reînnoiți în El, veți fi în El în această misiune pe care trebuie să o continuați pentru a recupera toate acele suflete care sunt pierdute și pentru a le aduce înapoi la Domnul vostru Isus Cristos.

ACEASTA ESTE ULTIMA MISIUNE DE MÂNTUIRE, COPIII MEI: "MISIUNEA ÎN IUBIRE ȘI CARITATE".

Isus, în marea Sa îndurare, a îngăduit acest lucru pentru mântuirea poporului Său: ... își va smulge Copiii de la Satana, ....și nu va lăsa niciunul în mâinile lui. Înainte! Iadul va fi golit din cauza celor aleși!

Dumnezeu Tatăl:

Mare este Inima Mea, în ea voi adăposti toți Copiii Mei, îi voi ține aproape de Mine, ...Am plâns prea mult, prea mare este suferința Mea pentru pierderea multor Copii.

O, Satana, blestematule Satana, de ce ai făcut asta? De ce ai răsturnat orice lucru bun ca să-l transformi în rău? ...Oh! ...Păcatul! Păcat! Păcat! Lucifer, ...tu ai pus la cale toate astea, e vina ta, ai distrus cele mai frumoase lucruri făcându-le monstruoase. Ai fost cel mai frumos înger din Paradis, ai fost bucuria Mea, te-am iubit atât de mult, iar tu m-ai trădat! Mi-ai luat copiii Mei, îngerii Mei, ...ai reușit să-i corupi și să-i tragi cu tine, dar Eu îi voi smulge de la tine, îi voi aduce înapoi la Mine, ...sărac și blestemat vei fi pentru totdeauna.

Ah, copiii Mei! Ce durere! ...ce durere în Mine! Sufăr ca Tată și ca Dumnezeu Creator, ...am iubit atât de mult creatura Mea! ...Eu am creat-o cu mâinile Mele, cu suflarea gurii Mele i-am dat viață! ...Apoi, tu, Lucifer, înger blestemat, M-ai trădat, ai distrus frumusețea care era în copiii Mei.

Copiii Mei, astăzi treceți prin aceeași situație, răul vă corupe, vă târăște departe de Mine, nu deschideți ochii, nu prețuiți istoria veche, tot ceea ce a fost înainte, nu citiți Sfintele Scripturi pe care vi le-am dat ca învățătură pentru a nu cădea din nou în aceleași erori.

Copiii Mei, VOI, CEI CARE CUNOAȘTEȚI TRECUTUL, SUNTEȚI ÎN CONDIȚII MAI RELE decât atunci! ...Mă trădați în deplină cunoștință de cauză! Mă trădați știind ce vi se va întâmpla, ... unde vă va duce această răzvrătire a voastră împotriva Mea.

În curând veți suferi durerile Iadului pentru că ați ales Iadul în locul Meu, Eu sunt Dumnezeul Iubirii. Eu sunt Dumnezeu Creatorul! Eu pot să fac totul, copiii Mei, dar voi nu M-ați vrut pe Mine, l-ați preferat pe cel care a devenit dușmanul Meu, cel care v-a înșelat pentru a vă oferi confort și a vă aduce la Înălțimea Mea,  ”CA SĂ FIȚI CA MINE, DUMNEZEU PE PĂMÂNT!”

Copiii Mei, ați greșit totul, ați mers pe un drum pe care nu trebuia să mergeți, porțile iadului sunt deschise, vă vor aspira împreună cu Satana, puțini vor putea fi salvați: conform voinței Mele, vor fi aduși înapoi la Mine, datorită celor aleși vor fi ajutați, Îmi vor cere iertare, se vor prosterna în fața Mea și vor implora mila Mea.

Adio Lucifer, vei rămâne singur, înlănțuit în Iad pentru totdeauna! Vei striga după ajutor, dar Eu deja Mi-am închis urechile, așa cum ai făcut tu cu Mine în Paradisul Meu, când te imploram să nu cazi în acea eroare, ... dar tu M-ai disprețuit, crezând că ești egal cu Mine.

Adio! Adio tuturor celor care au renunțat la viață pentru a alege moartea.

ACEST DEAL SE VA UMPLE ÎN CURÂND DE TOT BINELE ȘI DE TOT HARUL LUI DUMNEZEU, COPIII MEI VOR AVEA DARURILE DUHULUI SFÂNT, VOR FI CHEMAȚI ȘI TRIMIȘI ÎN TOATĂ LUMEA PENTRU CA CEI PIERDUȚI SĂ FIE RĂSCUMPĂRAȚI ȘI SALVAȚI.

Iată, Eu sunt cu voi, astăzi sunt aici cu Preasfânta Maria, ... Preasfânta Treime este prezentă aici, ... tot Cerul dansează acum peste acest loc sacru. În curând veți vedea minunile lui Dumnezeu!

Copiii Mei, ați avut atâta răbdare și, fără ca să vedeți, ați înaintat printre pietre și mărăcini, ați parcurs drumul, la această chemare, pentru a ajunge în acest Loc Sacru, unde vă voi da aici tot ceea ce Mi-ați dat voi Mie, ...de o sută de ori vă voi da înapoi, copiii Mei, vă voi face să intrați imediat într-o nouă dimensiune în care veți primi darurile Duhului Sfânt.

Înainte! Curaj! Cerul este cu voi, se roagă cu voi, îngerii Mei vă veghează. AȚI INTRAT ÎNTR-O PERIOADĂ CARE DEJA ESTE DUREROASĂ; ÎMI TRIMIT ÎNGERII PENTRU PROTECȚIA VOASTRĂ. Nu risipiți acest dar pe care vi-l ofer, copiii Mei, nu cădeți în păcat, nu urmați sugestiile celui rău pentru a nu cădea în mrejele lui. Să aveți mereu ochi vigilenți la situațiile care se petrec în jurul vostru și urechi pentru a asculta Vocea Mea.

Vă chem, copiii Mei, ...EU VĂ CHEM LA CONVERTIRE ADEVĂRATĂ, SCHIMBAȚI-VĂ VIAȚA, FIȚI O SINGURĂ IUBIRE CU HRISTOS MÂNTUITORUL VOSTRU. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6439725969402818&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu