sâmbătă, 27 noiembrie 2021

(R) - ACEASTĂ UMANITATE VA FI DEVASTATĂ DE ARMA LETALĂ A VACCINULUI - Carbonia, 05.08.2020 , ora 13:19 p.m.

Acum că toate strategiile, pregătite deja de-a lungul secolelor, sunt gata, omul nelegiuit va pune totul în pericol. ACEASTĂ UMANITATE VA FI DEVASTATĂ DE ARMA LETALĂ A VACCINULUI.

Copiii Mei, Eu sunt cel care vă vorbește, Domnul vostru Dumnezeu, Eu vin la voi ca să vă salvez de la damnarea veșnică. Îngenuncheați în fața Crucifixului și cereți iertare pentru păcatele voastre.

Renunțați la Satana, renunțați la legile sale blasfemiatoare, rugați-vă Sfântul Rozariu și încredințați-vă Mariei, consacrându-vă Inimii sale Imaculate.

Viața voastră este în pericol, oamenilor, dar voi tot nu deschideți ochii, nu vreți să credeți ceea ce Tatăl vă anunță prin Maica Sa și prin profeții Săi din lume, sunteți leneși, nu vreți să vă ridicați și să luptați pentru mântuirea voastră, ATÂT DE MULT AȚI FOST ÎNȘELAȚI DE LUCIFER!

Promisiunile sale prin trimișii săi au atins o coardă sensibilă în inimile voastre, i-ați spus da celui care vă va face sclavii săi pentru totdeauna. Sfârșitul acestei istorii malefice nu este departe.

Eu, Dumnezeu Tatăl, vă rog, pentru că vă iubesc, să vă întoarceți, să vă întoarceți pe calea care duce la Mine; numai prin Mine veți fi salvați și veți putea împărtăși Împărăția Mea în fericire veșnică.

Inima sărmanului Meu Tată plânge când vede atâția copii care se pierd în momeala diavolului. Ajunge, copiii Mei, ajunge! Deschideți ochii la situația care vă înconjoară pe Pământ; boala este gravă... este mortală! ÎNTOARCEȚI-VĂ LA VIAȚĂ, RECUPERAȚI-VĂ VIAȚA!

Alarma s-a declanșat, nu mai este nimic de făcut decât să remediați situația, punându-vă într-un loc sigur: CONSACRAȚI-VĂ INIMII IMACULATE A MARIEI ȘI FIȚI URMAȘII EI.

Ea va coborî acum din Ceruri pentru a vă aduce ajutor, să vă instruiască în Lucrurile Tatălui și să vă conducă la victoria finală asupra lui Satana.

Meditați, toți oamenii! Meditați!

Sosirea unui mare tumult vă va pune în alertă, ...este timpul să strigați la Tatăl pentru convertirea voastră, pentru a nu cădea în ghearele Satanei.

VĂ REAMINTESC CEEA CE VĂ SPUN DE SECOLE: CONVERTIȚI-VĂ, O, OAMENI! ... CONVERTIȚI-VĂ!

Salvați-vă, copiii Mei, pentru ca Eu, Tatăl vostru, să lucrez în voi, dați-Mi înapoi voința voastră liberă și Eu vă voi da viața veșnică în Mine, în iubire și bucurie.

FIȚI VIGILENȚI!

INCENDIUL ESTE DEJA ÎN DESFĂȘURARE; NU V-AȚI AȘTEPTAT SĂ IZBUCNEASCĂ NECONTROLAT.

STINGEȚI FOCUL CU CONVERTIREA VOASTRĂ ȘI NIMIC NU VA PUTEA SĂ VĂ FACĂ SCLAVII DIAVOLULUI.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6440787349296680&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu