duminică, 21 noiembrie 2021

ZILELE DE SCLAVIE AU LUAT SFÂRȘIT! DOMNUL NE CHEAMĂ SĂ TRECEM MAREA ROȘIE- Don Alessandro Minutella

https://www.facebook.com/RinascitaMariana/photos/a.212648476157818/1081812525908071

Ieri a fost o zi oribilă pentru falsa Biserică Bergogliană, deoarece s-a consumat definitiv o schismă fără întoarcere. Prin reducerea părintelui Alessandro Maria Minutella la statutul de laic, apostații au abandonat definitiv 2000 de ani de învățătură catolică sănătoasă, respingând apelurile constante la Adevăr ale preotului din Palermo. Părintele Alessandro a spus că de acum încolo nu va mai vorbi despre Bergoglio. Până în prezent, el a lucrat zilnic și cu mare pasiune pentru a dezvălui credincioșilor marea înșelăciune care se săvârșește în Biserica Catolică de către francmasonerie. Dar clerul a rămas surd la chemările sale, preoții nu au ieșit la lumină, așa că de acum înainte chivotul este închis și, cum se spune, "cine intră, a intrat, iar cine iese, a ieșit". Aceasta ar putea părea o simplă invectivă împotriva Bisericii false, fără nicio consecință deosebită. În realitate, din acest moment, începe o adevărată nouă etapă pentru Mica rămășiță catolică. Dacă până acum am fost considerați un fel de curent "extremist" în cadrul Bisericii, acum, pentru a ne proteja din punct de vedere juridic, vom fi obligați să ne dăm un nume și să ne constituim ca organizație recunoscută legal. În caz contrar, vom fi considerați escroci sau ocupanți ilegali, iar Don Alessandro ar putea fi urmărit penal de către stat ca un personaj dubios, îmbrăcat în robă, care se dă drept preot catolic. Nu trebuie să credem că părintele Minutella își întemeiază propria biserică în opoziție cu Biserica Catolică, așa cum ar vrea să creadă adversarii săi. Mica Rămășiță este pur și simplu acea parte sănătoasă a Bisericii lui Hristos care nu a vrut să se supună minciunilor și dictaturii falsului Papă, forțată să se organizeze independent pentru a supraviețui persecuției francmasoneriei ecleziastice. Reducându-l pe părintele Minutella la statutul de laic, falsa Biserică a crezut că îl predă statului pentru a fi condamnat, așa cum Hristos a fost predat lui Pilat pentru a fi crucificat. Dar și de această dată, apostații au obținut efectul opus celui scontat, în sensul că nu numai că au dat publicității Mica Rămășiță Catolică, dar au creat condițiile pentru ca aceasta să devină o realitate autonomă din punct de vedere juridic, sancționând separarea definitivă între adevărata și falsa Biserică.

Așa cum spune părintele Alessandro, nimic nu se întâmplă din întâmplare. Această cale a fost voită de Sfânta Fecioară, iar sancțiunea suplimentară împotriva dragului nostru părinte, ar putea fi preludiul unui eveniment senzațional care va avea loc în următoarele săptămâni. Mica Rămășiță Catolică a ajuns, în sfârșit, la maturitate deplină, se afirmă ca realitate autonomă și este gata să treacă apele Mării Roșii, lăsând în urmă sclavia Egiptului, săvârșită de faraonul său de necontestat, Jorge Mario Bergoglio.

După cum scrie unul dintre frații noștri din Marș: "Ceea ce a spus părintele Alessandro aseară este profund adevărat! Dumnezeu ne cheamă să părăsim Babilonul în mod ireversibil, ne-a deschis Marea Roșie, pe care suntem chemați să o traversăm fără teama de a fi copleșiți, urmându-l pe Moise al nostru care este Benedict al XVI-lea. Ne așteaptă traversarea deșertului, dar Dumnezeu ne va da mană ca să ne hrănim și va face să izvorască apă proaspătă din piatră ca să ne potolească setea, până când va veni vremea noului Ierusalim, unde curge lapte și miere. Dar cei răi sunt cei care vor fi copleșiți de mândria lor, iar pentru ei este scris că nu există scăpare. Faceți-vă curaj! Este timpul să vă încingeți, să vă încălțați, să vă luați bastonul și să începeți călătoria! Înainte cu Maria!

Don Minutella

Un comentariu: