vineri, 5 noiembrie 2021

CASA LUI PETRU A FOST UZURPATĂ DE DUȘMAN... Carbonia, 03 noiembrie 2021

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez, poporul Meu!

Arătați-Mi, popor nerecunoscător, inima voastră, întoarceți-o la Mine, întoarceți-vă la Mine pentru mântuirea voastră.

Cinstiți pe Dumnezeul vostru Creator, poporul Meu, nu vă întoarceți de la Mine. Răul pândește; tentaculele sale au o strângere puternică.

Iubitul Meu popor, iubiții Mei copii, convertiți-vă acum, nu mai așteptați, situațiile sunt în declin, vă îndreptați spre marele necaz.

Poporul Meu, adăpostiți-vă, bateți la ușa Mea, cereți-mi ajutorul cu vehemență, iar Eu, care vă aud strigătul, vă voi veni în ajutor.

Îmi trimit Îngerii Mei să vegheze asupra copiilor Mei, să-i protejeze de atacurile celui rău; o trimit pe Preasfânta Maria să vă călăuzească pașii, ...cinstiți-o și urmați-o în ascultare, Ea a primit Mandatul; Ea este Corăscumpărătoarea în Lucrarea de Mântuire, ...Ea vă conduce la Mine, urmați Directivele ei pentru că sunt cele dictate de Mine, Dumnezeu Creatorul.

Priviți spre Cer, copiii Mei, priviți în sus, căci de acolo vă va veni ajutorul.

Sfântul Arhanghel Mihail își scoate sabia de lumină și vă arată calea, nu vă abateți de la drum, copiii Mei, ...respectați Poruncile Mele, numai așa vă voi putea recunoaște ca fiind ai Mei și vă voi putea salva.

Casa lui Petru a fost uzurpată de dușman, trădătorii i-au deschis ușile! Abominația este mare! Îndreptați-vă, copiii mei, spre Mine, ca să nu aveți aceeași soartă ca și trădătorii. Acum îl vor tămâia pe vrăjmaș, îl vor cinsti și îl vor aclama în locul Meu. Iată, apostazia este la apogeu, ... teribilă va fi Justiția Mea! Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6316562195052530&set=a.242597375782406

Un comentariu: