miercuri, 3 noiembrie 2021

CASTELUL SFÂNTULUI ARHANGHEL VA SUNA DIN TROMPETA VICTORIEI! - Carbonia, 27 octombrie 2021, ora 22:02 p.m.

Ridicați-vă și bucurați-vă, copiii Mei binecuvântați, ... ora eliberării voastre este foarte aproape!

Priviți cerul și priviți stelele, întregul firmament este implicat în această misiune supremă de mântuire.

Iubiți-L pe Dumnezeul vostru Creator, întoarceți-vă repede la El, în El este viața veșnică, în imensa fericire a iubirii.

Cântați un cântec infinit de iubire din inima voastră, aștept al vostru totus tuus ca să intervin.

ROMA ESTE DEJA ÎN MÂINILE DUȘMANULUI, SFÂRȘITUL EI ESTE PECETLUIT, FAIMA EI VA FI PIERDUTĂ, VA FI MĂCELĂRITĂ DE DUȘMANII EI.

Credeți, copiii Mei, acestea sunt cuvintele Adevărului, niciun alt Dumnezeu în afară de Mine nu vă poate da Adevărul.

Castelul Sant'Angelo va suna din trompeta victoriei! Arhanghelul Mihail se va manifesta înainte ca Eu să declar Destul:... Dumnezeu este! ...Nici un alt dumnezeu nu este!

Ridicați-vă, copiii Mei binecuvântați, și strigați-Mi toată dorința voastră de a Mă avea printre voi, de a fi ai Mei pentru totdeauna!

ESTE CEA MAI FRUMOASĂ VICTORIE: ..."SĂ VĂ AM DIN NOU PE TOȚI AI MEI”... CE CADOU FRUMOS PENTRU MINE! EU, TATĂL VOSTRU, DUMNEZEUL VOSTRU CREATOR, VOI LUA CREATURA MEA ÎNAPOI ÎN MINE.

Vă iubesc infinit, copiii Mei; să știți că vă aștept cu o iubire arzătoare, dorind să vă dau fericirea veșnică, să vă fac să vă bucurați de IMENSITATEA MEA, A UNICULUI ȘI ADEVĂRATULUI DUMNEZEU.

Casa vă așteaptă, mergeți în direcția Mea, în curând veți fi în Rai, alături de Mine. Vă voi boteza în Duh Sfânt și în Foc și veți fi așa cum v-am dorit de la început: ...ai Mei, egali cu Tatăl, Chip și Asemănare a Celui care v-a creat.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6281150571927026&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu