marți, 2 noiembrie 2021

ÎN CURÂND TOTUL VA FI PARALIZAT! - Carbonia, 27 octombrie 2021

Iubiți copii, eu sunt Mama voastră Cerească, am venit să vă aduc ajutor, am venit cu Sfântul Arhanghel Mihail lângă mine.

Rugați-vă și postiți, în curând un vârtej de teroare va invada Pământul, ... pentru mulți va fi o mare suferință.

Copiii mei, fiți uniți în rugăciune și invocați-L pe Duhul Sfânt, rugați-vă pentru cei care încă nu înțeleg, pentru că sunt prinși în lucrurile lumii, distrași de luminile false ale satanei.

Astăzi iau cu Mine inima voastră și o așez pe Inima mea Imaculată, pentru ca în voi să fie iubire și caritate.

Ca și copii ai Iubirii, fiți adoratori ai lui Isus, iubiți Crucea Sa și rostiți bine Sfântul Său Nume.

ÎN CURÂND TOTUL VA FI PARALIZAT, ...LUMEA SE VA OPRI ÎNMĂRMURITĂ DE CEEA CE VA URMA.

Mi-am deschis deja Mantia Sfântă asupra copiilor mei, îmi voi deschide Inima pentru ei și îi voi ține aproape de Mine. Voi veni în ajutorul multora dintre copiii mei, al tuturor celor care vor invoca Sfântul Nume al Fiului meu Isus.

Stăpânirea Răului este apăsătoare, DAR DUMNEZEU INTERVINE PENTRU A SCRIE CUVÂNTUL "SFÂRȘIT" LA ACEASTĂ ISTORIE BLESTEMATĂ A PĂCATULUI.

Oamenii nu vor să-și deschidă inima către Adevăr, se complac în ideologiile false ale Răului, nu se opresc să reflecteze nici măcar un minut, viziunea lor este în realizarea vieții lor pe acest Pământ! Abominabil este comportamentul ființei umane! Această planetă, ruinată din cauza lăcomiei omului, spune "Ajunge!". Ce dezastru, copiii mei! ...ce dezastru!

DUMNEZEU ÎNCĂ SE APLEACĂ ÎN FAȚA OMULUI PENTRU A-L SALVA, ÎL CHEAMĂ ÎNAPOI LA SINE, ÎI CERE SĂ SE CONVERTEASCĂ, DAR OMUL ÎL RESPINGE: ... PĂCAT! ...BIEȚI COPII!

Acum vă cer să vă intensificați rugăciunea, să implorați Milostivirea lui Dumnezeu pentru aceste zile care vor urma. Să luptăm cu armele Iubirii împotriva atrocităților plănuite de cel Rău.

Aprindeți o lumânare (binecuvântată, dacă este posibil) în casele voastre și rugați-vă Sfântul Rozariu; Eu îmi voi uni mâinile mele cu mâinile voastre pentru ca dorința de pace și de iubire să ajungă mai puternic în Ceruri.

Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6278863382155745&set=a.242597375782406

3 comentarii:

  1. Măicuța Sfântă ai Mila de noi si roagă-l pe Domnul Iisus Hristos pentru noi si ajuta-ne sa-i cântam Domnului Nostru Iisus Hristos : Aleluia. Iar pentru greșelile si slăbiciunile noastre Il rugam sa ne ierte. Amin !

    RăspundețiȘtergere
  2. Maică Sfânta Maria roagă-te pentru noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere
  3. Părerea mea când se va întrerupe curentul să nu ieșiți noaptea și să profităm de timpul de împăcare cu Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere