miercuri, 29 decembrie 2021

ADEVĂRATUL CREȘTIN TREBUIE SĂ APERE LEGEA IUBIRII SALE DE DUMNEZEU, NU O POATE ÎMPĂRȚI CU CEI CARE NU CRED ÎN FIUL OMULUI! NU-MI JUDECAȚI PREOȚII! - Carbonia

Republicăm mesajul din 18 mai 2015, ora 20:13 pm

Deschid Cartea Mea a Adevărului "Cuvântul Meu", și o aduc lumii pentru ca lumea să creadă în Mine, Regele Suveran al Iubirii infinite.

Trăiți în Dragostea Mea, oamenilor, veniți și recunoașteți-Mă la Sfântul Meu Altar. Nu-i judecați pe preoții Mei, veniți pentru Mine ca să vă umplu de harul Meu prin darul Meu infinit de iubire, Sfântul Meu Trup.

Veniți să vă uniți cu Mine, copiii Mei, convertiți-vă, oamenilor, schimbați-vă viața, instruiți-vă după Sfânta Mea Evanghelie. Nu ascultați de om în legile sale pământești, ci stați tari în Sfânta Doctrină a Adevăratei Biserici a lui Dumnezeu.

Dumnezeu nu schimbă nici măcar o virgulă din Cuvântul Său, Sfintele Scripturi sunt veșnice, azi ca și ieri și întotdeauna, pentru că Eu sunt același Dumnezeu ca și atunci și cer ca copiii Mei să fie rânduiți în Mine.

Adevăratul creștin trebuie să apere Legea iubirii sale de Dumnezeu, nu o poate împărți cu cei care nu cred în Fiul Omului! Ce i-ar putea uni cu acești oameni care propovăduiesc alți dumnezei?

Să fie respect pentru toate religiile, dar să nu existe o împărțire pentru că nu este posibil!

Iubiți oameni, luați Sfintele Scripturi în mâinile voastre și citiți-le pentru a vă instrui în Adevăr.

Mulți slujitori ai Bisericii creștine de astăzi nu mai stăruie asupra Cuvântului Meu, este un alt fel de a spune: lucrurile lumii în slujba vieții sociale și neecleziale. Preoții Mei sunt pierduți, nu mai cred în Mine, și-au pus viața în mâinile dușmanului.

Ascultați Cuvântul Meu, oamenilor, faceți-vă promotori ai Cuvântului lui Dumnezeu, răspândiți-l printre frații voștri apărându-L pe acel Dumnezeu care este Iubire și care a venit la voi din Iubire.

Fiți gata să Mă primiți între voi, nu așteptați să Mă vedeți ca să nu cădeți în dizgrație!

Dumnezeul vostru și Tatăl vostru, Iahve.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6654352287940184&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu