vineri, 31 decembrie 2021

"PE DEALUL BUNULUI PĂSTOR APA VA IZVORÎ ÎN CURÂND... MULTE VOR FI VINDECĂRILE ȘI ELIBERĂRILE CARE VOR AVEA LOC PRIN ACEST IZVOR" – Carbonia, 27 decembrie 2021

Iubiți copii, Eu sunt Viața... Eu sunt Totul!

Eu, Bunul Păstor, voi sluji poporului Meu iubit și îl voi încânta cu toată Iubirea Mea: ...Eu voi fi Tată, Mamă, Frate și Prieten sincer, cei dragi ai Mei se vor bucura în Mine pentru totdeauna.

Casa lui David vestește venirea Fiului Omului și declară apariția Sa bruscă pe Munte.

DEALUL BUNULUI PĂSTOR VA FI O DESTINAȚIE PENTRU TOȚI CEI CARE DORESC SĂ AJUNGĂ ACOLO, VOR FI BINECUVÂNTAȚI DE IUBIREA MEA ȘI VOR FI REBOTEZAȚI ÎN DUH SFÂNT ȘI FOC.

APA DE IZVOR VA ȚÂȘNI ÎN CURÂND DIN DEAL ȘI VA ADUCE BENEFICII: ...MULTE VOR FI VINDECĂRILE ȘI ELIBERĂRILE CARE VOR AVEA LOC PRIN ACEST IZVOR.

Vreau să-Mi satur poporul Meu din Mine, vreau să-l eliberez din ghearele Satanei, "IATĂ DE CE ANTICIP INTERVENȚIA MEA!”

Milostivirea Mea va fi mare, îi voi primi în Mine pe toți cei care se vor prosterna în fața Mea și Îmi vor cere iertare, pocăindu-se de păcatele lor.

A sosit ceasul dreptății Mele, lumea va continua mai departe, ...după Avertisment, cei care nu au vrut să Mă recunoască drept Dumnezeul lor Iubire, vor fi supuși la mari suferințe.

Noaptea va fi întunecată și rece, iar vuietul vulcanilor va deveni mai puternic și Pământul va tremura în fiecare colț al Planetei. VA FI AVERTISMENTUL! Acum voi continua cu intervenția Mea pentru a arunca în aer planurile adversarilor și pentru a-i aduce înapoi în staulul sfânt pe toți aleșii Mei; voi despărți grâul cel bun de neghină.

Atenție, voi care vă prefaceți că nu Mă auziți, căci acum voi începe dansul, și toți cei care ați respins pe Dumnezeul Vieții în favoarea unui dumnezeu al morții veți dansa în disperare, în durere, în frig și în foame.

Tunați! Tunați, o ceruri! Deschideți-vă la coborârea Celui Sfânt! A sosit ceasul sfârșitului unor vremuri vechi de păcat, ...DUMNEZEU CREATORUL PROMITE UN NOU ÎNCEPUT CU FIII SĂI CREDINCIOȘI. Amin!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6658547874187292&set=a.242597375782406

Un comentariu: