marți, 14 decembrie 2021

TRĂIȚI ULTIMELE ORE PE ACEST PĂMÂNT - Carbonia, 10.12.2021, ora 17:43 p.m.

Sunteți pe cale să intrați în Noua Eră! Cerul va interveni acum, ...va întoarce Pământul cu susul în jos, ...va ordona vânturilor să îl curețe.

DUMNEZEU ÎȘI VA STRIGA DREPTATEA! ...EL VA PORUNCI "SFÂNTA EVANGHELIE"!

Iubiți copii, lumea este pe cale să se transforme, totul trebuie să se întoarcă la Creator, ceea ce nu-i aparține va dispărea, în timp ce creatura Sa va străluci de o nouă Lumină.

În iubirea Sa infinită, Dumnezeu Tatăl își cheamă poporul înapoi la El, îl îndeamnă la convertire... îi cere să se pregătească pentru întâlnirea cu El care va avea loc în curând.

CERUL FREAMĂTĂ, ÎNGERII LUI DUMNEZEU VOR APĂREA DINTR-O DATĂ ȘI ÎI VA RIDICA PE TOȚI CEI CARE APARȚIN TATĂLUI VEȘNIC, în timp ce potirul suferințelor va fi turnat peste ceilalți. Dumnezeu și-a chemat creatura la Sine, dar a găsit indiferență și sarcasm, pentru care o va pedepsi. Alegerea omului a fost să își sfideze Creatorul, ...acum va culege ceea ce a semănat.

Iubiți copii, ...vă trimit îngerii Mei pentru a vă ajuta să depășiți acest puțin timp care a mai rămas de petrecut pe acest Pământ mizerirabil, în curând veți intra în noua viață, unde vă veți bucura de încântarea Iubirii Infinite.

Noaptea va fi foarte friguroasă, urletele demonilor vor cutreiera orașele în căutare de suflete pe care să le fure de la Dumnezeu, dar ei nu vor putea intra în casele binecuvântate, pregătite după porunca lui Dumnezeu, pentru că vor fi protejate de îngeri.

Omul care NU s-a încredințat lui Dumnezeu și NU a respectat voința Lui, va cădea. Cel care nu și-a împărțit bunurile așa cum a poruncit Dumnezeu, își va pierde bogățiile, totul va fi îngropat în cenușă.

Am chemat pe toată lumea, dar mulți au arătat indiferență, au continuat după propriile principii și nu după cele voite de Dumnezeu! Anatema! COMPROMISURILE NU APARȚIN LUI DUMNEZEU, LUI TREBUIE SĂ NE DĂRUIM CU IUBIRE, FĂRĂ INTERES SAU CÂȘTIG PERSONAL. DUMNEZEU, CARE CITEȘTE ÎN INIMI, VA RĂSPLĂTI SAU VA PEDEPSI: NIMENI NU POATE SLUJI LA DOI STĂPÂNI, ...NU POȚI SLUJI LUI DUMNEZEU ȘI BOGĂȚIEI.

* * *

EU SUNT SFÂNTA FECIOARĂ, mantia mea este peste voi toți cei care Îl iubiți și Îl urmați pe Fiul meu Isus în fidelitate absolută.

Iubiții mei, voi vă trăiți ultimele ore pe acest pământ, în curând veți intra în Casa lui Dumnezeu și împreună cu El veți sărbători viața nouă și adevărată în El.

Această iarnă rece va aduce adevăruri revelate, Dumnezeu îi va permite omului să vadă cu ochii lui, pentru ca el să se convertească și să se întoarcă la Creatorul Său.

Îmi întorc privirea spre cei care încă nu vor să înțeleagă sau să vadă că această lume este acum sfâșiată. Sunteți aproape de un război civil.

Treziți-vă! Timpul a expirat, Cerul trebuie să intervină înainte ca Lucifer să-și măcelărească copiii.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6534338749941539&set=a.242597375782406

Un comentariu: