marți, 28 decembrie 2021

EU, DUMNEZEU, L-AM IMPLORAT PE OM SĂ SE ÎNTOARCĂ LA MINE, DAR INIMA LUI ESTE ACUM RECE FAȚĂ DE DRAGOSTEA MEA - Carbonia 25.12.2021, ora 19:49

Crăciunul este Pruncul care s-a născut într-o grotă, Dumnezeu Întrupat, care a coborât din Ceruri pentru a aduce mântuirea poporului Său iubit.

...Tristă a fost patima Mea, și astăzi va fi încercată asupra voastră, cei care M-ați renegat.

Viața pe Pământ nu mai este locuibilă, va avea loc un mare dezastru din cauza răzvrătirii omului împotriva Creatorului său. Omul este acum prada satanei care domnește în mințile lui; i-a făcut orbi și surzi, îi manipulează după principiile lui, îi educă în rău, ... săracii de ei!

Dar o lumină mare va radia din cer și un tunet ce vuiește va avertiza că Domnul este la Manifestarea Sa, El se va arăta poporului Său și va cere pentru ultima oară să Îl recunoască drept singurul și adevăratul Dumnezeu, ... îl va pune pe om, creatura Sa, în fața alegerii: ORI CU MINE ORI ÎMPOTRIVA MEA!

Poporul Meu, popor nerecunoscător, ce rău ți-am făcut Eu ție? Eu sunt numai iubire, iubire infinită, doresc cu ardoare să vă atrag la Mine, să vă fac oameni ai iubirii și carității, dar voi Mă refuzați, nu vreți Binele Meu, tânjiți după lume, ... după păcat! Doriți să vă satisfaceți în carne, ați devenit desfrânați, sunteți corcituri, răul v-a orbit și v-a marcat în sine, otrava lui vă curge prin vene, nu mai gândiți cu mintea voastră, sunteți supuși sclaviei lui satana.

A sosit ceasul ca ochii voștri să vadă ororile voastre, dar va fi prea târziu ca să vă întoarceți. V-am strigat tot Binele Meu, v-am cerut să vă întoarceți la Mine căiți de păcatele voastre, v-am implorat pentru mântuire!

EU, DUMNEZEU, L-AM IMPLORAT PE OM SĂ SE ÎNTOARCĂ LA MINE, ATÂT DE MULT ÎL IUBESC, DAR INIMA LUI ESTE ACUM RECE FAȚĂ DE DRAGOSTEA MEA.

Este timpul ca Eu să intervin, nu Îmi voi abandona copiii în mâinile murdare ale Satanei. Acum veți vedea profețiile prezise împlinindu-se una după alta, ...veți fi puși în lanțuri pentru nebunia voastră, ...plâns și scrâșnirea dinților                                                                                                                .

Iată că Eu vin. Amin!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6641253492583397&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu