vineri, 24 decembrie 2021

ÎMI PIERD COPIII, ÎMI ÎNTORC SPATELE PENTRU A-L URMA PE DUȘMAN - Carbonia, 18bis Decembrie 2021

Eu, Domnul, Mântuitorul vostru, vin din nou să cerșesc mântuirea voastră. Încetul cu încetul, totul se împlinește!

INIMA MEA E FRÂNTĂ, SUFERINȚA MEA ESTE MARE, ÎMI PIERD COPIII, ÎMI ÎNTORC SPATELE PENTRU A-L URMA PE DUȘMAN, SATANA MI-A LUAT LOCUL ÎN INIMILE LOR.

Astăzi veți ști ce trebuie să se întâmple cu voi toți cei care Mă renegați, Mă batjocoriți și Mă scuipați. Sărmani copii, sarcasmul vostru este pe cale să înceteze, deodată vă veți afla în fața dezastrului din care nu veți mai putea scăpa.

Copii ai Ierusalimului, o, voi care Mă rugați să intervin pentru că vedeți marea răutate și mizerie în care a căzut această omenire, știți cu adevărat că deja a venit timpul ca Eu să Mă fac respectat și să-Mi iau înapoi tot ce Îmi aparține,... teribilă va fi soarta tuturor trădătorilor!

Copiii Mei, v-am trimis profeții Mei pentru a vă anunța Adevărul Meu, pentru a vă chema la convertire, la abandonarea păcatului! V-am implorat să vă schimbați, dar nu a existat nicio transformare, în schimb l-ați adorat și l-ați urmat tot mai mult pe cel care va fi călăul vostru. ...Ah, ce durere pentru Mine! ...Ce durere! Îmi pierd copiii! Alegerea lor este în moarte și nu în viață.

Bătălia devine din ce în ce mai aprigă, Lucifer avansează nestingherit, voi i-ați cedat, voi disprețuiți Poruncile Mele, ...acum vă bălăciți în ape putrede, iadul vă va înghiți. Bieții Mei copii și nu mai sunteți ai Mei prin alegerea voastră liberă. Săracă Omenire, ...ce sfârșit ți-ai ales! ...Adio! La revedere, copiii Mei! Adio!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6604277786280968&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu