marți, 21 decembrie 2021

RUGĂCIUNEA POATE OPRI RĂUL! Carbonia, 15.12.2021, ora 15:33 p.m.

Vă vorbesc vouă, poporul Meu, vouă care încă nu vreți să Mă recunoașteți.

A venit ceasul să fie ales în toate părțile sale, durerea va cuprinde inimile oamenilor!

Nu mai pot suporta ipocrizia acestei Omeniri, care se răzbună pe lucrurile acestui Pământ, care nu vrea să asculte strigătul de iubire și de mântuire al Dumnezeului său Creator care o avertizează asupra pericolului care planează asupra ei.

Inima lui Dumnezeu plânge, plânge pentru că-și pierde copiii, ...nu voi putea să-mi întind Mâinile pentru a le da ajutor, ei s-au lepădat de Mine pentru a urma un alt dumnezeu, ...cel al morții veșnice.

ÎNCĂ MAI VREAU SĂ CERȘESC CONVERTIREA ACESTEI OMENIRI! VREAU CU TOATĂ DRAGOSTEA MEA PĂRINTEASCĂ SĂ OFER OMENIRII POSIBILITATEA DE A SE POCĂI ȘI DE A SCĂPA DIN GHEARELE BLESTEMATE ALE SATANEI.

Copiii Mei, chemarea Mea este una de mântuire, acceptați-o! Vă iubesc infinit și vreau să vă dau tot ce am: "VIAȚA VEȘNICĂ ÎN PARADISUL MINUNAT".

Adevăr vă spun: vă veți bucura de minunile Mele și vă veți desfăta la Fântâna Mea.

Întoarceți-vă inimile spre Mine, iubiții Mei, nu irosiți acest puțin timp care a mai rămas înainte de marea catastrofă. Eu sunt cu voi, urmați Sfânta Evanghelie, propovăduiți oamenilor iubirea lui Dumnezeu și rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă. Rugăciunea este o armă de salvare; cu rugăciunea puteți opri răul!

Vă binecuvântez.

Dealul așteaptă să-Mi vadă lumina...ne vedem curând, dragi copii, ne vedem curând!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6557672887608125&set=a.242597375782406

Un comentariu: