luni, 20 decembrie 2021

VEZUVIUL ESTE PE CALE SĂ ERUPĂ. NAPOLI VA PLÂNGE... ROMA VA ȚIPA... VA URMA UN RĂZBOI CIVIL... ACEST GUVERN ESTE PE CALE SĂ CADĂ! - Carbonia, 14bis Decembrie 2021

TABERNACOLUL MEU ESTE STINS, LUMINA A FOST ASCUNSĂ!

VEZUVIUL ESTE PE CALE SĂ ERUPĂ. NAPOLI VA PLÂNGE, COPIII SĂI NU AU ASCULTAT PROFEȚIA.

Acum vânturile se vor mișca, ...marele sultan va cădea!

ROMA VA FI DECAPITATĂ. MINIȘTRII SĂI VOR FI DAȚI AFARĂ DE POPOR ȘI PUȘI LA STÂLP.

Acest Crăciun va înflori din nou în Mine, Eu sunt Singurul și Adevăratul Rege, Dumnezeul Iubirii Eterne. Întoarceți-vă inimile spre Mine, oamenilor, pentru că acest Crăciun va avea multe surprize. Dragonul este în marș. ...și ținta lui este Roma! Rugați-vă, oamenilor, căci potirul amar al suferinței este deja asupra voastră.

ACEST GUVERN ESTE PE CALE SĂ CADĂ! VA URMA UN RĂZBOI CIVIL, VA VENI MOARTEA PENTRU TOȚI CEI CARE S-AU JUCAT CU VIEȚILE OAMENILOR.

Omul nu are frică de Dumnezeu, nu se întoarce la El, se încrede în om, ...își îndreaptă pașii spre moarte.

SFÂRȘITUL ACESTEI ERE ESTE DEJA LA POARTĂ... VA VENI UN URAGAN FOARTE PUTERNIC CARE VA PUNE PE FUGĂ TOȚI CAPITALIȘTII ȘI VA ÎNCHIDE CALEA SPRE CREȘTEREA ECONOMICĂ MONDIALĂ.

Satana domnește pe Pământ și omul îl însoțește, l-a făcut dumnezeul lui, acum își va avea răsplata. Blestemat este cel care se încrede în om, ... inima lui va pieri.

ARĂTAȚI-MI, O, POPOR NERECUNOSCĂTOR, POCĂINȚA VOASTRĂ, CĂCI, IATĂ, CEASUL SFÂRȘITULUI SE APROPIE CU PAȘI DE URIAȘ, O LUME NOUĂ ESTE PE CALE SĂ RĂSARĂ, O VIAȚĂ NOUĂ PENTRU POPORUL MEU.

Îngrozitor va fi sfârșitul celor care nu s-au refugiat în Mine, pentru că nu voi putea să-i ajut, ...prin voința lor liberă își vor fi hotărât soarta.

RÂURI DE SÂNGE VOR CURGE PE STRĂZILE ROMEI, POPORUL MEU IUBIT VA STRIGA DISPERAT, DAR ALEGEREA LOR A FOST ÎN CEL CARE NU ESTE ÎN MINE.

Preasfânta Maria, Mireasa Fecioară a Duhului Sfânt, își deschide Mantia sa pentru a-i adăposti pe toți Copiii săi.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6553795411329206&set=a.242597375782406

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu