sâmbătă, 11 decembrie 2021

IISUS ESTE ÎNDEPĂRTAT DIN BISERICA SA, PORUNCILE SUNT DESFIINȚATE! - Carbonia, 08.12.2021, ora 10:28 a.m.

Eu sunt Imaculata Concepție, TOTA PULCRA, Eu sunt cea care L-a născut pe Isus, Mântuitorul vostru.

Iubiții mei copii, cu mare bucurie vin să vă vizitez astăzi, fidelitatea voastră a fost mare, Dumnezeul nostru vă iubește infinit și vă spune: "FIII MEI, A VENIT TIMPUL, CALVARUL VOSTRU SE TERMINĂ AICI".

PERMITEȚI-MI CA SĂ VĂ CONDUC LA ÎNDEPLINIREA PLANULUI PE CARE DUMNEZEU MI L-A ÎNCREDINȚAT. Abandonați-vă mie ca niște copii nevinovați și Eu vă voi duce la Fiul meu Isus, victorioși, ...sfinți în Iubire.

Vă strâng la pieptul meu, cu dragoste de mamă, vă păzesc și vă binecuvântez.

IISUS VORBEȘTE:

Adevăr vă spun, că soarele va fi nou, o nouă zi va răsări. În Grădina Iubirii se vor deschide flori noi, cele mai frumoase, cele mai parfumate: ... voi, crinii purității!

IUBITUL MEU POPOR, VOI TRĂIȚI ÎN TIMPUL MARII APOSTAZII, SATANA A REUȘIT SĂ AVANSEZE LA CELE MAI ÎNALTE NIVELURI, SCAUNUL LUI PETRU A FOST UZURPAT, TEMPLUL A CĂZUT ÎN MÂINILE RĂUFĂCĂTORILOR. CUVÂNTUL MEU A FOST DAT LA O PARTE, PE ALTAR NU MAI PUN JERTFA PENTRU MINE, CI PENTRU LUCIFER.

ISUS ESTE ÎNDEPĂRTAT DIN BISERICA SA, NUMELE SFÂNT ESTE ANULAT, PORUNCILE SUNT DESFIINȚATE, ÎN TIMP CE PĂCATUL AVANSEAZĂ, ... TOTUL ESTE PERMIS! ANATEMA! ANATEMA!

Omul a abandonat Viața, s-a autoproclamat zeu pe Pământ, își arogă drepturi care nu-i aparțin. El Mă disprețuiește, Mă jignește cu acte obscene, dar în adevăr să știe omul, că Dumnezeu are timpul Său și totul este acum complet, Cerul este pe cale să intervină cu STOPUL Său.

MI-E SETE! Poporul Meu, întoarceți-vă la Dumnezeul vostru Creator, nu vă pierdeți în întuneric, falsificatorul își joacă bine cărțile, ... deschide ochii, omule, fii atent ca să nu cazi în capcana lui mortală.

Astăzi vreau să vă umplu de haruri infinite, vreau să vă fac cunoscută Măreția Mea, ...Totul Meu.

Vă veți ridica la o viață nouă și veți proclama Sfântul Meu Nume, veți fi absorbiți în Mine, veți vedea cu Ochii Mei, ...veți descoperi adevărata Viață!

Copiii Mei, Eu sunt Viața eternă, în Mine și numai în Mine este Adevărul. Nu vă îndoiți niciodată de bunătatea Mea, de iubirea Mea pentru voi, sunteți creaturile Mele, v-am modelat cu o iubire arzătoare, am pus în voi suflarea vieții veșnice pentru ca voi să rămâneți ai Mei pentru totdeauna.

În acest timp Lucifer s-a manifestat în răutatea sa infinită, dar, în realitate, poporul Meu, să știți că Eu sunt cel care va remedia totul, voi lua totul înapoi în Mine, voi șterge răul și voi înverzi pământul cu un bine infinit..

ORA ESTE APĂSĂTOARE, POPORUL MEU VA FI ȚINUT SUB MANTIA IMACULATEI, INTERVENȚIA SA VA FI VICTORIOASĂ.

RUGAȚI-VĂ, OAMENI LOR, RUGAȚI-VĂ, PREGĂTIȚI-VĂ ACUM PENTRU CONFRUNTAREA FINALĂ.

BINELE VA ÎNVINGE, RĂUL VA FI ÎNĂBUȘIT.

Rămâneți mai aproape ca niciodată de singurul Dumnezeu adevărat, Hristos Regele.

Vă binecuvântez. Amin!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6514152185293529&set=a.242597375782406

Un comentariu: