duminică, 26 decembrie 2021

VĂ VEȚI DESCHIDE ÎNNOIȚI SPRE VIAȚA NOUĂ: "COPII AI LUI DUMNEZEU!"... Carbonia, 21 decembrie 2021

Iubiți copii, Cerul este cu voi, vă binecuvântează și vă însoțește în această ultim urcuș al Calvarului. Ați ajuns la sfârșitul unui timp vechi, cel nou va fi veșnic fericit. Dumnezeu Tatăl, în dragostea Sa infinită pentru creatura Sa, strigă "Ajunge!".

Această farsă trebuie să ia sfârșit: ... Voi opri lumea, voi zgudui inimile oamenilor și voi curăța de murdărie tot ce a fost atins de Satana.

Lumina Infinită vine să radieze lumea din ea însăși, va aduce bucurie și pace. Iubiți-L pe Dumnezeul vostru Creator, oamenilor, nu vă pierdeți în mizeria lui Lucifer, nu cădeți în propria lui eroare, nimeni nu poate fi ca Mine, ...doar EU SUNT!

Copiii Mei, foarte curând veți avea Vederea Mea, voi intra în inimile voastre și le voi face să ardă de Mine, ...veți simți în voi un foc care nu se stinge, care arde și emană o iubire tot mai mare, ...doar atunci veți înțelege ce este iubirea, iubirea adevărată! Îl veți avea pe Dumnezeu în voi!

...Harul vă va deschide mințile, inimile, ochii, ...veți tânji să păstrați acea iubire în voi, vă veți topi de atâta Căldură și Îl veți ruga pe Tatăl să nu vă părăsească niciodată. Îl veți îmbrățișa ca niște copii care tânjesc după Iubire, pentru acea Iubire niciodată cunoscută până în acel moment.

VĂ VEȚI DESCHIDE ÎNNOIȚI SPRE O VIAȚĂ NOUĂ: "COPII AI LUI DUMNEZEU", CREDINCIOȘI IUBIRII SALE.

Veți tânji după Căldura Lui, vă veți prosterna în fața Lui, implorându-L cu iubire și-i veți cere, tremurând, să nu vă îndepărtați niciodată de acea dimensiune a Binelui infinit.

Dumnezeu are un singur Cuvânt, toate îți vor fi date dacă te întorci la El așa cum dorește El.

NOAPTEA DE ANUL NOU NU VA FI FERICITĂ ÎN HAINA SA NOUĂ, SOARELE ÎȘI VA TRIMITE CĂLDURA IMENSĂ ȘI VA ARDE ȚINUTURILE ȘI ORAȘELE.

În Casa lui David veți găsi un Leagăn, un Prunc înfășurat în voaluri albe, ...cu Mâinile întinse așteptând să fie îmbrățișat, "RECUNOSCUT", iubit și urmat în credincioșie și iubire.

Țineți-vă de iubirea voastră de Dumnezeu, oamenilor, și așteptați cu nerăbdare intervenția Sa, Lumina Lui va fi peste copiii Săi.

Preasfânta Treime vă binecuvântează.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6617537091621704&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu