sâmbătă, 25 decembrie 2021

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 17-20 decembrie 2021

VINERI, 17 DECEMBRIE 2021 - Credința deplasată

     "Ce voi găsi când Mă voi întoarce pe pământ? Vă voi găsi copleșiți de plăcerile pământești? Vă voi găsi îndepărtatați de Mine din cauza haosului și a nelegiuirii? Voi găsi pe vreunul dintre voi priveghind și rugându-se? Voi găsi oare pe pământ vreun fel de credință în Mine?

   Mulți dintre copiii Mei sunt rătăciți în credință. Voi credeți în Mine doar dacă păstrez confortul. Credeți în Mine doar dacă primiți tot ceea ceea ce Îmi cereți. Credeți în Mine doar dacă vă acord tot ce vă doriți. Eu nu sunt așa. Dacă ați studia Cuvântul Meu, M-ați cunoaște, dar nu o faceți. Atât de mulți dintre voi își vor face timp pentru oricine, în afară de Mine. Vă puneți credința într-un Dumnezeu închipuit care vă îndeplinește toate dorințele, iar Eu nu sunt el.

   În aceste vremuri care sunt asupra voastră, vă veți da seama de această eroare. În curând veți realiza adevăratul cost al neglijenței voastre față de Mine, deoarece veți suferi necazuri pentru a fi rafinați, iar mulți dintre voi nu vor putea să le suporte. Dacă M-ați fi ascultat, v-aș fi scutit de această suferință.

   Copiii Mei, v-am spus ceea ce trebuie să știți în Sfântul Meu Cuvânt, dar voi alegeți plăcerile și emoțiile lumii în locul Meu, de fiecare dată. Să nu credeți că nu vor exista consecințe pentru asta. Tot ceea ce puteți avea nevoie vreodată se găsește în Cuvântul Meu, iar când Cuvântul Meu vă va fi luat (scos în afara legii), veți realiza ce ați făcut.

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2147363898738201/

SÂMBĂTĂ, 18 DECEMBRIE 2021

Căutați înțelepciunea – REPOSTARE, joi, 14 iunie 2012

"Dușmanul caută să distrugă poporul Meu prin slăbiciuni, obiceiuri și dorințe mai vechi. El i-a atras pe unii dintre voi înapoi în păcatele pe care le credeați rămase de mult în urmă. Siguri că ați învins, ați devenit mai puțin sârguincioși și el a căutat ocazia.

Poporul Meu, oare ochii voștri nu văd și nu înțelegeți de ce face el acest lucru în acest moment? Nu reușiți să percepeți ceea ce se întâmplă în viețile voastre? Cunoștințele voastre sunt încă atât de slabe încât nu știți nimic despre uneltirile lui?

El vine să fure cuvântul Meu din inimile voastre, să vă abată de la căile Mele. El caută să pună stăpânire pe porțile voastre, pentru a putea intra și ieși din viețile voastre după bunul plac, iar unii dintre voi îi permiteți accesul.

Nu cunoașteți voi rezultatul acestei nebunii? Dacă Cuvântul Meu este furat din inimile voastre, nu va exista decât întuneric. Voi trăiți în timpul separării. Se trasează liniile de demarcație - se aleg taberele. Ați jurat să luptați pentru Mine și cu Mine, dar ați ales căile întunericului.

El face acest lucru pentru ca atunci când vă vor lovi calamitățile, voi să nu fiți pregătiți și să fiți luați cu ceilalți care nu Mă slujesc pe Mine sau Împărăția Mea. În inimile voastre, credeți că va fi timp să vă pocăiți pentru păcatele voastre, dar pentru mulți dintre voi nu va fi. (În acest moment, am auzit o mare tristețe și durere în vocea Domnului)

Mulți dintre voi, care citiți acest text, veți fi într-adevăr luați foarte brusc, fără avertisment. Trebuie să fiți pregătiți în orice moment, pentru că acesta este un timp nou pe pământ și lucrurile se vor schimba, nu vor mai reveni înapoi, copiii Mei.

V-am spus - trăiți într-un timp cum nu a mai fost niciunul înainte de acesta. Mulți încă refuză să vadă cât de târziu este ceasul și vor pieri în nebunia lor, dar copiii Mei - aleșii Mei, nu ar trebui să se numere printre cei care trăiesc atât de prostește.

Căutați înțelepciunea, copiii Mei. Căutați înțelepciunea înainte de a fi prea târziu pentru voi."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2148206955320562/

DUMINICĂ, 19 DECEMBRIE 2021

Batjocura se va înmulți – REPOSTARE, MARȚI, 16 MAI 2017

   "Batjocura va începe să crească simțitor acum, copiii Mei. Deși au existat întotdeauna batjocoritori și persecuții pe pământ, creșterea întunericului în inimile oamenilor va aduce și o creștere a batjocurii și a persecuției acum.

   De acum și până la sfârșit, persecuția va fi foarte răspândită în lumea voastră. Acest lucru îi va determina pe mulți dintre ai Mei să rămână tăcuți, într-un efort de a se proteja, dar vă spun acum, copiii Mei, nu există niciun loc în care să vă ascundeți de ceea ce va urma. Nu există niciun loc în care să vă puteți ascunde de persecuție, decât în Mine. Dacă rămâneți în Mine, iar Cuvântul Meu rămâne în voi, atunci veți fi protejați mai mult decât în orice alt mod.

   Nu lăsați părerile oamenilor sau amenințarea persecuției să vă facă temători sau frica să vă domine inima și mintea. Orice emoție negativă pe care o lăsați să intre acum va prinde rădăcini și va crește, deoarece creșterea a ceea ce este în inima voastră a fost deja rânduită. Trebuie să vă păziți inima cu mai multă sârguință decât oricând, pentru că dușmanul vostru știe și el acest lucru. El i-a ispitit pe oameni încă de la întemeierea lumii, dar acum își va înmulți ispitele, iar voi trebuie să respingeți orice gând rău care vine pentru a-i rezista.

   Fiți vigilenți, poporul Meu".

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2148846531923271/

LUNI, 20 DECEMBRIE 2021 - Valoarea binecuvântărilor voastre 

     "Cât de repede uită copiii Mei toată binecuvântarea pe care le-am oferit-o! Cât de repede sunt dat la o parte ca o jucărie veche. Copiii Mei, acest lucru trebuie să se schimbe și să se schimbe repede.

   În anul care vă așteaptă, voi începe să vă învăț valoarea binecuvântărilor voastre. Voi începe să vă învăț să apreciați. Unii dintre voi nu au suferit niciodată pierderi sau neplăceri. Unii dintre voi nu au cunoscut niciodată greutățile. O viață ușoară poate aduce mândrie, aroganță și o lipsă de empatie față de ceilalți.

   Pentru aceia dintre voi care au cunoscut doar ușurința și comoditatea, va fi o mare schimbare în viața voastră. Mai ales pentru voi, cei care nu aveți nicio grijă pentru cei aflați în nevoie. Vă voi binecuvânta cu oportunitatea de a suferi de nevoi pentru ca să mi se acorde înțelegere. Vă voi binecuvânta cu oportunitatea de a suferi neplăceri, pentru ca să mi se acorde apreciere pentru tot ceea ce fac pentru voi, precum și pentru tot ceea ce au făcut ceilalți.

   Fiți pregătiți să învățați cu o atitudine veselă, pentru ca nu cumva să fie necesară și rafinarea."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2149969978477593/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu