duminică, 5 decembrie 2021

PREASFÂNTA MARIA: SUSȚINEȚI-L PE PAPA BENEDICT CU RUGĂCIUNI CONSTANTE ȘI SINCERE

2 august 2016: Mesaj dat la vizionarului Crinul Sfântului Chip

 Micuța mea, iubitul vostru Pontif legitim acceptă cea mai dureroasă încercare ca o agonie în Ghetsemani care se prelungește în timp.

Deși și-a îmbrățișat cu generozitate propriul destin de a-și purta greutatea Crucii, este aproape copleșit de ea.

Vezi copilă, a aparține Domnului nu înseamnă să ai curajul și puterea necesare în orice situație, căci numai Cel Preaînalt depășește și știe cum să gestioneze aceste sentimente, căci El este sută la sută Iubire pură.

Nu ați fost încă complet eliberați de povara păcatului originar, pentru că rădăcinile acestuia, în ciuda harului care coboară în Sacramentul Botezului, nu pot fi extirpate decât în noua eră care vă așteaptă.

Această vinovăție moștenită înseamnă că nu doar roadele bune încolțesc, ci că ele trebuie îngrijite și păstrate prin Harul Forței care vine de la Isus în Sfântul Sacrament.

Aceasta este Calea, de a nu lăsa să putrezească ceea ce este cultivat și făcut să rodească.

Fără Harul sfințitor al Sacramentelor, ați fi în bătaia mării furtunoase, terenurilor aride și sterpe, unde sămânța nu poate supraviețui.

Recunoscând slăbiciunile umane, vă invit cu inimă de mamă să acceptați cu mai multă seninătate condițiile de prudență și vigilență și să înfruntați cu încredere situațiile de păcat și tentație, pentru că, dacă veți fi constanți în sacramente, veți reuși să depășiți încercările.

Nu obosiți să-i cereți Domnului, perseverând, dar fără să insistați prea mult, pentru că El ascultă și intervine în fiecare caz, chiar dacă rezultatul nu pare imediat și evident.

Disperarea este un păcat împotriva Duhului. Alungați-o imediat, vă rog.

VĂ ROG SĂ-L SPRIJINIȚI PE PAPA BENEDICT AL XVI-LEA ÎN MISIUNEA SA DIFICILĂ.

El a acceptat palma martirajului, dar are nevoie de sprijin și de lanțuri de rugăciune constantă, cu o inimă sinceră.

Sufletele mistice sunt deja conștiente că, în ziua execuției, se vor uni în lanțuri puternice de rugăciune pentru Sfântul Părinte.

Ei vor împărtăși martiriul în inimile lor și vor suferi spiritual împreună cu fiul meu Benedict când vor fi martori la moartea sângeroasă care îl așteaptă.

Dar veți avea Puterea de a purta povara, de a finaliza ultima parte a Planului de Mântuire, înainte de a începe răpirea așteptată.

Încă un pas înainte pentru recuperarea sufletelor și pentru trecerea ștafetei către noii membri ai Armatei Rămășițelor, care se vor afla sub îndrumarea Mea maternă, împreună cu Sfinții Îngeri și Arhangheli ai Domnului.

Sufletele pregătite se pregătesc în continuare pentru evenimentele dezastruoase care vor urma, deoarece noi detalii vor veni din Patria Cerească.

Veți supraviețui, dacă urmați instrucțiunile care ies la lumină prin intermediul diverșilor mistici din lume.

Veți avea răspunsuri dacă întrebați. Nu vă temeți.

Totul este deja la dispoziția voastră; trebuie doar să doriți și să cereți răspunsuri de la Părintele Preasfânt.

Atunci când sufletele alese se vor afla în comunicare unele cu altele, chiar dacă sunt la mare distanță, veți înțelege măreția lui Dumnezeu, care acordă cu generozitate haruri nesfârșite.

Minunatele experiențe mistice îi vor uimi chiar și pe cei care sunt mai departe de Adevăr.

Și vor crede cu tărie în Divinitatea și măreția lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic.

Amintiți-vă întotdeauna că Domnul dorește să aplice o formă de dreptate pentru fiecare nedreptate suferită din cauza Numelui Său.

El nu va lăsa nimic nefăcut, nici un secret nedeslușit.

El este Adevărul și Credința.

Și totul se va împlini conform planului Celui Preaînalt.

Preasfântă Treime să fie lăudată și binecuvântată în vecii vecilor.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6476984499010298&set=a.242597375782406                         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu