miercuri, 15 decembrie 2021

O MARE TĂCERE, ... APOI, UN MARE TUNET! - Carbonia, 12.12.2021, ora 11:10 a.m.

În mod miraculos ai Mei!

Iubiți copii, El este cel care vă vorbește și vă binecuvântează.

Sfânt este cel care vă vorbește! .. ascultați vocea Lui și îndrepteți-vă urgent spre sfințenie.

Vă întind mâinile Mele spre voi, copiii Mei, și vă iau în Mine, vă ridic din molozul vieții voastre. Fiți atenți la chemările Mele, oamenilor, Dumnezeul vostru vă cheamă la o adevărată convertire; nu fiți nesăbuiți, a venit timpul, Justiția Mea este în acțiune, va deveni din ce în ce mai puternică!

Aștept pocăința voastră urgentă. Trebuie să intervin, copiii Mei, nu vă lăsați găsiți în afara perimetrului. Când totul pare pierdut, iată, Cerul se va deschide pentru voi, veți vedea lucruri nemaivăzute până acum, veți vedea Lumina Infinită, Îl veți vedea pe Cel care este Cel Sfânt! Mântuitorul vostru se întoarce pentru a se manifesta lumii pentru ca lumea să creadă.

NORII se deplasează spre est, furtuna este în desfășurare, nu așteptați să vedeți, rugați-vă Sfântul Rozariu și cereți cu vehemență întoarcerea Mea grabnică.

"O MARE TĂCERE, ...APOI, UN MARE TUNET!".

Iată, Dumnezeu avansează în Planul Său, astfel încât totul să se împlinească repede.

... Inimile celor nesăbuiți vor tremura, dar va fi prea târziu. CONVERTIȚI-VĂ ACUM, OAMENILOR, pentru a nu suferi durerile care vor veni din cauza indiferenței și neascultării voastre față de Dumnezeul vostru Creator.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6539572692751478&set=a.242597375782406

Un comentariu: