luni, 20 decembrie 2021

AMERICA VA PIERI, EUROPA VA PIERI, NAȚIUNILE VOR FI ÎMPREUNĂ ÎNVINSE PENTRU CĂ SUNT VÂNDUTE SATANEI ȘI PLANULUI SĂU MALEFIC DE CĂMĂTĂRIE ȘI RĂUTATE FAȚĂ DE COPIII MEI! - PUBLICAT LA 14 DECEMBRIE 2021

Se reamintește mesajul din 18 februarie 2015 

America va pieri, Europa va pieri, împreună vor fi națiunile învinse, pentru că s-au vândut Satanei și proiectului său malefic de cămătărie și răutate față de copiii Mei!

(Mesaj dat de Tatăl fratelui nostru Anthony).

Antonio, scrie acum acest mesaj pentru întreaga omenire. Vreau să fie dezvăluit pe Dealul Bunului Păstor. Toată omenirea ascultă de Dumnezeul tău Atotputernic!

EU, DUMNEZEU, VĂ ORDON ȘI VĂ PORUNCESC SĂ NU MAI ÎNAINTAȚI SPRE DESTRĂMAREA ȘI DISTRUGEREA ACESTEI PLANETE. ÎNTREAGA OMENIRE ESTE A MEA ȘI NIMENI NU ARE DREPTUL SĂ MI-O SMULGĂ.

DIN OAMENI PUTERNICI, VĂ VOI FACE ULTIMII DIN ACEASTĂ LUME PENTRU CĂ AȚI TRĂDAT PORUNCILE MELE. VĂ VOI FACE SĂ DEVENIȚI ULTIMII DINTRE CEI DIN URMĂ, CA SĂ ÎNVĂȚAȚI SĂ TRĂIȚI ÎN FUNCȚIE DE MIZERIILE ȘI DE INEFICACITĂȚILOR VOASTRE.  

V-AM CRESCUT ȘI V-AM RIDICAT PENTRU A MĂ SLUJI PE MINE, DUMNEZEUL VOSTRU UNIC ȘI ÎNTREIT, ȘI NU PENTRU A SLUJI UNUI DUMNEZEU MASONIC ȘI NECUNOSCUT AL CĂRUI PLAN ÎL URMEAZĂ PE SATANA ȘI PE ACOLIȚII SĂI.     

TOTUL STĂ SĂ CADĂ ÎN ABISUL IADULUI BLESTEMAT PE CARE ÎL VOI HRĂNI CU FOC ȘI ÎNTUNERIC, PENTRU A VĂ GĂZDUI PE TOȚI CEI CARE M-AȚI TRĂDAT.

L-AȚI RĂSTIGNIT PE FIUL MEU ÎNCĂ O DATĂ, LĂSÂNDU-VĂ ÎN JOCUL SATANEI.

Sperați că Antihristul își va face intrarea triumfală și, în schimb, trebuie să fiți martorii sfârșitului său mizerabil, lipsit de glorie și spectaculos, pe care Eu, Dumnezeu, i l-am rezervat.         

El va fi ridicat pe altarele Satanei și aruncat în focul iadului, fără a-i permite să pângărească lucrurile Mele sacre.

PLANUL SĂU A EȘUAT ÎN CIUDA MARELUI ȘI TICĂLOSULUI VOSTRU SPRIJIN. VEȚI PIERI ÎMPREUNĂ CU EL ȘI ÎMPREUNĂ CU EL VĂ VEȚI SFÂRȘI O VEȘNICIE ÎN IAD.

Nu subestimați acest cuvânt al Meu, căci este cuvântul lui Dumnezeu, Cel Preaînalt și Atotputernic, care dorește să pună capăt haosului vostru.

VOI TRIMITE CURÂND TRIMISUL MEU, ȘI CU CANDOAREA ȘI PUTEREA LUI, VĂ VA ALUNGA UNUL CÂTE UNUL ȘI NU VA MAI RĂMÂNE NIMIC DIN MIZERIA VOASTRĂ.         

Sunteți atât de plini de voi înșivă încât nici măcar de pocăință nu veți avea timp să meditați și să vă folosiți.            

Sunteți deja convinși de Satana și veți pleca cu el, învinși și înfrânți.

AMERICA VA PIERI, EUROPA VA PIERI, ÎMPREUNĂ VOR FI NAȚIUNILE ÎNFRÂNTE, PENTRU CĂ S-AU VÂNDUT LUI SATANA ȘI PROIECTULUI SĂU MALEFIC DE CĂMĂTĂRIE ȘI RĂUTATE FAȚĂ DE COPIII MEI.

Îi voi face pe cei care te-au sprijinit să plângă, cu suferințe de nedescris. Veți afla mânia Mea, pentru că nu ați apreciat iubirea Mea. V-ați vândut, nefericiți și blestemați, și acum veți pieri.

Îi voi salva pe cei drepți și buni la suflet și îi voi susține pentru eternitate, ca semn al victoriei lui Dumnezeu asupra Răului.

Puternici, și deja nu mai sunteți puternici, voi ați ales pe Satana și ispitele lui, și acum veți pieri împreună cu el.

Fiul Meu va triumfa în ciuda voastră și va împlini Sfintele Scripturi pe care le-ați sfidat și le-ați ignorat, convinși că veți schimba cursul evenimentelor și voința Mea. NAIVI, LACOMI ȘI TRĂDĂTORI.

Unul câte unul, planurile voastre malefice de a cuceri și stăpâni lumea vor eșua. Ați vrut să-mi înrobiți copiii și să-i faceți carne de tun pentru a arăta lumii și Mie cât de răi sunteți. VEȚI PIERI, VEȚI PIERI ȘI VEȚI PIERI BLESTEMAȚI.

Eu, Dumnezeu, nu mai cred în voi și în pocăința voastră, deja  sunteți damnați la iad pentru totdeauna. NIMIC NU VĂ VA SALVA. PÂNĂ ACUM AȚI FĂCUT PREA MULT RĂU PE CARE EU L-AM DETESTAT ȘI M-AȚI DEZGUSTAT. VEȚI PIERI ȘI NIMIC NU VĂ VA SALVA.

STRÂNGEȚI DIN DINȚI (RĂBDAȚI), ÎNCINGEȚI-VĂ COAPSELE ȘI PREGĂTIȚI-VĂ ÎNCĂLȚĂMINTEA, COPII AI LUI DUMNEZEU, PENTRU CĂ PAȘTELE ACESTA ESTE PAȘTELE ÎNVIERII, IAR FIUL MEU NU VA MAI FI RĂSTIGNIT. El va coborî de pe cruce pentru a veni pe nori la voi, copiii Mei iubiți și binecuvântați. EU, DUMNEZEU, AM DECIS ȘI AM DECRETAT DESTUL PENTRU AȘTEPTAREA ȘI SUFERINȚA VOASTRĂ.

Mergeți în pace. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6545412045500876&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu