duminică, 5 decembrie 2021

POPORUL MEU SE VA APĂRA ÎMPOTRIVA MONSTRUOASEI DICTATURI A SATANEI - Carbonia, 01.12.2021, ora 9:40 am

SFÂNTA MARIA

"Slavă Reginei, Maica Milostivirii...", invocați-mă, copiii mei, eu aștept întoarcerea voastră la Fiul meu Isus, aștept să vă văd pe toți ai Săi.

Aurora Boreală va apărea acum deasupra Europei cu semne prodigioase. Femeia îmbrăcată în soare, în intervenția sa divină de iubire, își va deschide mantia și îi va acoperi pe toți cei care au ascultat și au trăit Cuvântul lui Isus.

Iubiți copii, a sosit timpul ca eu, Regina Cerului și a Pământului, să vin în ajutorul vostru: voi topi orice blestem și voi umple poporul lui Dumnezeu de bine, și din nou îi voi chema la convertire pe toți cei care s-au rătăcit în întuneric.

Veniți, copiii mei, alergați la mine, eu sunt cea care vă voi ajuta să vă trageți sufletul, vă voi lua în brațe și vă voi umple de iubirea mea, ...vă voi oferi pe Fiul meu iubit și vă voi cere să Îl iubiți din toată inima voastră. Crăciunul este aproape!

Copiii mei, timpul aduce lucruri noi, o mare Minune se va întâmpla în înălțimi!

Dumnezeul iubirii veșnice se va arăta în curând poporului Său ales și îl va așeza la dreapta Sa, în timp ce îi va alunga pe negustori din templu.

ÎN IUBIREA SA INFINITĂ, IISUS ÎȘI ÎNDREAPTĂ ÎNCĂ PRIVIREA PLINĂ DE COMPASIUNE SPRE POPORUL SĂU, SPRE CEI DIN URMĂ ȘI ÎI CHEAMĂ DE URGENȚĂ ÎNAPOI LA EL.

STRĂZILE ROMEI VOR FI ÎN CURÂND IMPRACTICABILE, SÂNGELE VA CURGE ÎN RÂURI, IERARHUL BLESTEMAT VA FUGI, DAR NU VA GĂSI O CALE DE SCĂPARE PENTRU CĂ MÂNA LUI DUMNEZEU ÎL VA PRINDE.

REVOLUȚIA ESTE ÎN DESFĂȘURARE, POPORUL MEU SE VA APĂRA ÎMPOTRIVA MONSTRUOASEI DICTATURI A SATANEI. CERUL SE VA COLORA ÎN ROȘU ȘI VULCANUL DIN EST VA ERUPE CU TOATĂ FURIA SA ÎMPOTRIVA ROMEI.

PATRIARHUL BIZANTIN VA CERE VATICANULUI SCUZELE CARE NU AU FOST NICIODATĂ PREZENTATE.

RUSIA ÎȘI PREGĂTEȘTE TANCURILE.

CHINA SE AFLĂ DEJA LA GRANIȚE.

ROMA VA FI DECAPITATĂ.

PREGĂTIȚI-VĂ DE RĂZBOI.

Iubiți copii, pregătiți-vă inimile, purificați-vă, prosternați-vă în fața Celui răstignit, cereți cu umilință iertare pentru toate păcatele voastre.

Ora intră în întuneric, toți se vor aprinde brusc de ură și va izbucni bătălia.

Iubiții mei copii, o, voi care Îl căutați pe Isus și Îl urmați cu dragoste credincioasă, iată că vă veți găsi dintr-o dată într-o conjunctură nouă. Veți fi transfigurați, veți dobândi o haină nouă, fața vostră va străluci de lumina iubirii voastre de Dumnezeu, veți fi puternici și tineri, plini de viață în Cel care este viața, și veți merge să îndepliniți misiunea care v-a fost încredințată; veți cuceri inimile celor îndepărtați și îi veți aduce acasă.

Dumnezeu este cu voi, copiii mei; puneți-vă în prezența Lui, respectând voința Lui. Vă veți bucura de toate ale Lui, veți beneficia de minunile iubirii Sale infinite.

Îmbrăcați-vă cu lumină, copiii mei, ...rugați-vă intens și neîncetat, implorați revenirea grabnică a lui Isus.

Arătați-vă demni de iubirea Lui; totul este pe cale să se întâmple!

Amin!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6471939889514759&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu