marți, 28 decembrie 2021

ITALIA VA FI SFĂRÂMATĂ ÎN TREI PĂRȚI

Mesaj primit de G.S. un mistic creștin catolic din Friuli, care primește mesaje de la Dumnezeu printr-o credință carismatică.

*El a primit mesaje de la Dumnezeu pentru națiunea noastră (Italia). Dorește ca acesta să fie distribuit fără semnătura sa. El preferă să rămână anonim pentru a nu atrage onoarea și gloria, pentru a nu atrage atenția asupra mesagerului, pentru ca mesajul și numai mesajul lui Dumnezeu să iasă în evidență. Acest mesaj ne vorbește despre viitorul teribil al țării noastre, un destin care nu poate fi oprit decât prin rugăciune și pocăință. Iată ce spune mesajul:*

"Sunt dezgustat și scârbit văzând marele păcat, impuritatea, imoralitatea și sfidarea pe care o realizează Italia."

"Nimeni nu Mă caută pe Mine, iar cel care pare să Mă caute se mulțumește cu o religie; nimeni nu Mă iubește, dar cel care pare să Mă iubească o face pentru a obține propriul avantaj; nimeni nu se teme de Mine, dar cel care pare să se teamă de Mine o spune doar cu buzele lui."

PUȚINE INIMI CREDINCIOASE

"Am foarte puține inimi care Îmi sunt credincioase, dar chiar și acestea puține sunt călduțe, împovărate, nepăsătoare și fără entuziasm. Ei sunt incapabili să stabilească o frână pentru rău și o alternativă pentru a gusta din binele și iubirea Mea. De aceea, Bisericii din Italia îi spun: trezește-te din toropeală, nu te pune în pericol, nu te dezbina, fii unită și compactă! Fă-ți auzită vocea pentru ca națiunea să asculte cuvântul Meu. Lasă-i să vadă lumina Mea în tine, lasă-i să guste din puterea Mea și te voi judeca cu milă.

ITALIA, ȚARA NIMĂNUI

"Italia a devenit țara nimănui, ca o pășune abandonată fără un păstor care să o păzească și să o protejeze. Italia este mai rea decât Sodoma, Gomora, Babilon, Ierihon și Samaria la un loc. De aceea, ea va cădea pradă străinilor care vor fi poporul viitorului. Eu Însumi îi voi binecuvânta și îi voi converti. Dar voi face sterile și blestemate pântecele femeilor italiene, iar sămânța italienilor va fi moartă, ca să nu le mai dea urmași. Căci am blestemat acest popor care îl urmează pe satana."

EUROPA SE VA SFĂRÂMA

"Au avut încredere în Europa, dar Europa se va sparge și va fi ca un vas. Iar multele sale piese lipite împreună își vor pierde puterea: fiecare se va simți prost cu aliații săi, dar va fi obligat să rămână acolo."

ITALIA VA FI SFĂRÂMATĂ ÎN TREI PĂRȚI

"Italia va fi pentru o vreme izolată și Eu o abandonez consecințelor păcatului său. Aceasta va fi fragmentată în trei părți:

- Nordul, care va suferi cutremure, va fi inundat și va fi măturat de vânturi violente,

- Centrul, devastat de neînțelegeri și certuri violente,

- Sudul va suferi de foamete, moarte și boli epidemice,

- Insulele vor fi judecate mai târziu.

- Sicilia va fi devastată de Etna și de mare.

- Sardinia va fi pustiită de ariditate și vânt."

"Toate acestea pentru că Italia s-a dedat la tot ceea ce Mă dezgustă. Și a făcut acest lucru cu mare plăcere și dorință.

Iată care sunt păcatele sale:

- delincvență,

- mafie,

- terorism,

- droguri,

- alcool,

- sex,

- pornografie,

- pedofilie,

- schimb de cupluri,

- orgiile,

- satanism,

- ocultism,

- magie,

- ipocrizie,

- falsitate,

- minciună,

- egoism,

- individualism,

- pofta de putere.

Injustiția, opresiunea și corupția sunt amestecate. Și acesta este doar minimul: dacă ar fi să-i reproșez toate păcatele Italiei, o carte de grosimea unui dicționar nu ar fi suficientă. Judecata Mea se va extinde și asupra Europei. Judecata Mea se va extinde și asupra Germaniei, Franței, Angliei și Spaniei"

DAR ÎNCĂ MAI EXISTĂ O SPERANȚĂ

"Încă mai există o speranță. Mă voi întoarce să binecuvântez și să protejez națiunea pe care am blestemat-o și am lăsat-o la mila propriei sale rătăciri..."....

NUMAI ÎN POCĂINȚĂ

"Întoarceți-vă la Mine din toată inima voastră: umiliți-vă, pocăiți-vă și convertiți-vă de greșelile voastre".

"Convertiți-vă la Mine, și satana nu va mai fi stăpân".

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6609694745739272&set=a.242597375782406

Un comentariu: