luni, 27 decembrie 2021

VREAU SĂ-MI CONSOLEZ POPORUL MEU, COPIII MEI, ACEA MICĂ RĂMĂȘIȚĂ CARE LUPTĂ.... Carbonia, 22 decembrie 2021

Vă binecuvântez, copiii mei, și vă îndemn să fiți din ce în ce mai puternici în această misiune; Mama voastră cerească este întotdeauna cu voi și vă conduce.

Aveți credință în Isus Hristos, Domnul nostru, și aduceți-I măreție în această misiune. Fieți-vă milă de Inima Lui care plânge pentru pierderea multor copii. Iubiți-L, adorați-L și urmați-L, copiii Mei, El este Cel care poate totul și va pune totul în ordine. În curând Îi veți vedea Fața, Îl veți cunoaște pe Dumnezeul vostru Creator, Îi veți cunoaște măreția în marea Sa milostivire.

Acest popor este deja pierdut în mâinile Satanei, a acceptat voința lui Lucifer, copiii mei nu mai sunt cu Domnul Isus Hristos, au abandonat credința în Isus Hristos și au dispărut în mizeria provocată de Satana. În luminile lui false s-au pierdut, au crezut într-un alt dumnezeu și nu în Dumnezeul lor adevărat.

Astăzi vreau să vă îmbrățișez pe toți, copiii mei, vreau să vă consolez, vreau să vă ating inimile și vreau să le însemnez în Numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Vreau să vă formez pentru o viață nouă, copiii mei, VREAU să vă instruiesc în cele ale lui Dumnezeu și să vă aduc la Dumnezeu în sfințenie și har.

Înainte, copiii mei, nu vă pierdeți speranța, Dumnezeu se va manifesta în curând și va organiza cu voi o măreție infinită pentru noul Său popor. Veți fi strămoșii unei noi generații; veți fi mari în noua lume. VEȚI FI MĂREȚI ÎN IUBIRE, COPIII MEI, MĂREȚIA ESTE ÎN IUBIRE, NU ÎN LUCRURILE LUMII, ÎN LUCRURILE MATERIALE, CI ÎN SPIRIT; VEȚI FI CHIPUL ȘI ASEMĂNAREA LUI DUMNEZEU, AȘA CUM V-A CREAT DUMNEZEU DE LA ÎNCEPUT. Veți fi copiii Săi pentru totdeauna, vă veți bucura de imensitatea Atotputerniciei Sale, veți intra în grădina Sa desculți, vă veți pune picioarele în ape limpezi și pe pajiști verzi, vă veți scălda mereu în apa iubirii Sale și vă veți lăsa îmbrățișați de El și cu El veți merge veșnic în fericire și mare iubire.

Vreau să-mi consolez poporul, copiii mei, acea mică rămășiță care se luptă pentru cucerirea fericirii și a vieții veșnice, acel popor pe care Dumnezeu l-a ales, acel popor care și-a dat "da-ul" lor Domnului său, acel popor care va intra în curând în Noua Eră pentru a se bucura de tot ceea ce Domnul a pregătit.

Copiii mei, ați ajuns la sfârșit, nu mai aveți mult de trăit pe acest pământ, în aceaste condiții de păcat. Viața voastră se va schimba brusc, veți vedea cu ochii iubirii și veți merge cu iubire.

Viața, pentru cei care L-au respins pe Domnul lor Iisus Hristos, va fi în mare necaz. Vor cunoaște războiul, vor cunoaște foamea, vor cunoaște durerea, durerea adevărată, vor cunoaște cele mai grave boli și nu  se va putea face nimic, pentru că un popor care l-a părăsit Dumnezeul său nu poate face nimic.

OMUL RĂMÂNE OM, DUMNEZEU ESTE DUMNEZEU ȘI NUMAI ÎN DUMNEZEU POATE AVEA MÂNTUIRE, PACE, BUCURIE VEȘNICĂ.

Înainte, îmi unesc mâinile cu mâinile voastre, vă conduc, copiii mei, abandonați-vă Inimii mele imaculate, consacrați-vă în fiecare zi Inimii mele imaculate, pentru ca eu să vă duc la Isus. Voi sunteți copiii lui Dumnezeu, singurii moștenitori ai casei lui Israel. Amin.

Vă binecuvântez în Numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Vă spun vouă, aici, pe acest deal, tuturor celor din mica rămășiță care Îl urmează pe Isus, Fiul meu:

Vă voi uni pe toți în scurt timp, toți veți fi într-un singur loc, un loc predestinat din veșnicie de Dumnezeu Tatăl pentru toți copiii care vor urma acest plan de mântuire cu Maria Preacurata și cu Fiul ei Isus. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6625686194140127&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu