luni, 6 decembrie 2021

PROFEȚIILE SE VOR ÎMPLINI TOATE CONFORM VOINȚEI LUI DUMNEZEU TATĂL - Carbonia, 02.12.2021, ora 16:05 p.m.

Afară va fi frig, nimeni nu se va încălzi dacă nu se va adăposti în Mine. Eu sunt Soarele viu, Eu sunt Înțelepciunea infinită, Eu sunt Cuvântul făcut Trup.

Copiii Mei, Crăciunul este aproape, ajutorul Meu va fi pentru copiii Mei, pentru cei care vor fi urmat regulile Mele.

Preasfânta Maria, Mireasa Fecioară a Duhului Sfânt, va fi în curând cu voi și vă va însoți în această ultimă fază a luptei împotriva răului. Ea va fi sprijinul vostru.

ÎN FUGA IMINENTĂ A PAPEI, VEȚI VEDEA TOT CEEA CE V-A ANUNȚAT CERUL.

Profețiile se vor împlini toate conform voinței lui Dumnezeu Tatăl. Omul înțelept va înțelege, nu se va teme pentru că Maria îl va ține sub mantia ei.

Mânia Mea va fi teribilă asupra celor care nu M-au ascultat, asupra celor care nu au căutat adăpost în Mine. V-am avertizat, o, oameni, indiferența voastră va fi distrugerea voastră, veți avea mult de suferit.

DIN CAUZA UNEI FOAMETE MARI, OMUL NU VA MAI PUTEA SĂ SE ÎNTREȚINĂ, ...VA FI PLÂNS ȘI JALE ÎN TOATE COLȚURILE PĂMÂNTULUI, LUMEA VA FI ÎNVĂLUITĂ ÎN ÎNTUNERIC.

O furtună blestemată este în desfășurare, satana este nerăbdător, în mizeria lui infernală dorește să tragă la el cât mai multe suflete.

O MARE PARTE DIN ACEASTĂ OMENIRE ȘI-A BĂTUT JOC DE APELURILE MELE ȘI ÎNAINTEAZĂ NEATENTĂ LA CE VA URMA.

VÂNTUL DE EST VA SUFLA PUTERNIC!

Atenție, oameni, deschideți-vă bine ochii, căci acum veți vedea ceea ce nu ați vrut niciodată să vedeți. Plânsul și scrâșnirea dinților pe străzi, din case va ieși cu putere strigătul dureros pentru necredința în Mine.

Există un Dumnezeu, o, oameni, ... întoarceți-vă urgent la Mine, cu căință din inimă cereți iertare pentru păcatele voastre.

Iată că vremea durerii a venit peste lume. Cruzime, mizerie și disperare, ... aceasta a fost alegerea multora.

Strigați la Mine pentru milostivire, o, oameni ... convertirea voastră este urgentă; să aibă loc acum, înainte ca cerul să se întunece complet. Amin!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6481251748583573&set=a.242597375782406

Un comentariu: