miercuri, 29 decembrie 2021

"ÎN ACEST CRĂCIUN, CINE S-A RUGAT CU ADEVĂRAT CU INIMA PENTRU NAȘTEREA LUI ISUS?" - Trevignano Romano, 28 decembrie 2021

Dragi copii, vă mulțumesc pentru că ați răspuns la chemarea mea în inima voastră și pentru că v-ați plecat genunchii în rugăciune.

Copiii mei, micuții mei, nu toți sunteți atât de pregătiți pentru încercările care vor veni în viața voastră, vă pierdeți capul și vă lăsați conduși de diavol fără să reflectați, nu înțelegeți încă că veți fi forjați ca fierul, până când vă veți supune complet lui Dumnezeu, care poate face totul, chiar și ceea ce pare imposibil în ochii voștri, dar voi, copii, sunteți încăpățânați și adesea aroganți.

În acest Crăciun, cine s-a rugat cu adevărat cu inima pentru nașterea lui Isus? Ați fost prea ocupați cu lucrurile lumii, nu cu rugăciunea; reflectați și vegheați pentru că a sosit timpul, creșteți spiritual.

Eu vreau să vă salvez pentru că sunteți copiii mei, credința adevărată se vede în furtună, drumul spre Dumnezeu este plin de piedici, dar voi continuați să căutați scurtături și lucruri ușoare, iar aceasta nu este calea cea bună.

Rugați-vă cu inima deschisă și nu cu frică și disperare, oferiți totul lui Isus și aveți încredere în El.

Acum vă las cu binecuvântarea mea maternă în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6653620534680026&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu