marți, 14 decembrie 2021

CERERE de RUGĂCIUNE pentru familia ȘOȘOACĂ

Având în vedere situația familiei Șoșoacă, Diana și Silviu, să ne unim în rugăciune toți românii de pretutindeni, să îi susținem în aceste momente grele și de pericol. De atâta timp luptă neobosiți pentru noi, pentru drepturile și libertățile noastre, iar acum noi trebuie să fim alături de ei mai mult ca niciodată, arătându-le prețuirea și respectul nostru. Diana este purtătorul nostru de cuvânt, vocea care se face auzită, este simbolul luptei cu sistemul, deci se cuvine să facem fiecare ce putem, unii în stradă, dacă au posibilitatea, alții prin rugăciune și implorarare la bunul Dumnezeu să le dea izbândă în tot ceea ce fac, fiecare să facă ce poate. 

Doamne, îndură-te de Silvestru și Diana! Știu că îi iubești pentru că luptă pentru popor, pentru țară, pentru fiecare român. Dă-le putere, tărie, forță și izbândă. Scoate-i din mâna răufăcătorilor. Trimite să lupte alături de ei pe sf Arhanghel Mihail și toate oștirile cerești cu sabia dreptății și scutul adevărului, ca toate planurile dușmanului să cadă! Fă din ei o stâncă de care să nu se poate atinge niciun inamic. Întărește-i și ocrotește-i, Doamne!

Români, fără ei lupta e ca și pierdută! Uniți-vă cu toții în cuget și-n simțiri căci numai așa se poate căștiga bătălia, uniți în rugăciune, uniți pentru Diana și Silvestru, pentru toți cei care luptă pentru noi! 

Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!



2 comentarii: