joi, 23 decembrie 2021

ORGANIZAȚI-VĂ ADĂPOSTURILE! PREGĂTIȚI-VĂ... Carbonia, 18.12.2021, ora 16:20 p.m.

SFÂNTA MARIA

Vă cer, iubiții mei copii, să aveți "PACE" în inimile voastre, să Îl iubiți și să Îl adorați pe Isus, Fiul meu, să vă rugați ca El să grăbească Întoarcerea Sa.

Pământul se află acum la bulversarea sa totală, OAMENII ÎNCĂ NU ÎNȚELEG, ei se luptă pentru lucrurile acestei lumi, se ucid între ei pentru o putere mizerabilă pe acest Pământ. Nu este pocăință, ...nu meditează la mântuirea sufletului lor, se gândesc că totul se termină aici, dar nu că viața continuă pentru că aparține lui Dumnezeu și va fi pentru veșnicie, într-o lume de minuni.

Astăzi, ca întotdeauna, îmi unesc mâinile mele cu mâinile voastre și implor împreună cu voi revenirea anticipată a lui Isus, mă rog ca această omenire să se pocăiască repede.

Suntem la sfârșit deja, totul se împlinește, războiul cumplit este la porți, ...va fi plânsul și scrâșnirea dinților pentru cei care s-au îndepărtat de Dumnezeu.

ORGANIZAȚI-VĂ ADĂPOSTURILE! PREGĂTIȚI-VĂ CASELE, ORGANIZAȚI-LE ÎN AȘA FEL ÎNCÂT SĂ PUTEȚI PRIMI PELERINII CARE VOR BATE LA UȘA VOASTRĂ ATUNCI CÂND ÎI VOI TRIMITE!

Nu vă temeți că nu veți avea tot ceea ce vă trebuie, pentru că voi avea grijă de fiecare dintre voi, voi avea grijă de proviziile voastre, așa cum voi avea grijă de inimile voastre, pentru a le păstra statornice în Mine.

Dragostea unei mame pentru copiii ei este mare, la fel cum este mare dragostea unui tată.

Astăzi, tot Cerul vine aici pentru a vă îmbrățișa, copiii mei, pentru a vă binecuvânta și a vă conduce, lăsați-vă ghidați. Consacrați-vă în fiecare zi Inimii mele Imaculate.

Îi binecuvântez pe toți cei care contribuie la dezvoltarea acestei Lucrări, care își dau viața pentru ca ea să meargă înainte și pentru ca planul lui Dumnezeu să se împlinească rapid.

Copiii mei, nu veți pierde nimic; Isus are totul pregătit pentru copiii Săi; El le va da înapoi de o sută de ori mai mult decât i-au dat Lui.

Iubiți copii, vă conduc în brațele mele, nu vă temeți de nimic, a venit timpul, voi fi cu voi, ...tot Cerul va fi alături de voi.

Vă binecuvântez!

Preasfânta Treime vă binecuvântează!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6592565937452153&set=a.242597375782406 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu