joi, 9 decembrie 2021

VOI INTRA ÎN FIECARE CASĂ, CA FIECARE DINTRE COPIII MEI SĂ FIE MÂNTUIT - Carbonia, 4 Decembrie 2021

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez, copiii mei, și vă îndemn să fiți tot mai mari în dragostea pentru Isus Cristos.

Vă acopăr cu mantia mea, vă țin strâns la pieptul meu, pun în voi darurile Duhului Sfânt. Deschideți-vă inimile, copiii mei, pentru a dobândi darurile pe care Isus vrea să vi le ofere.

Veți fi mareți în El și veți fi sfinți. Urmați-L ca adevărați slujitori, renunțați la lucrurile lumii, lepădați-vă de tot ceea ce nu aparține Cerului, trăiți viața în simplitate, copiii mei; obțineți hrana pentru mântuirea veșnică.

Copiii mei, împărtășiți-vă spiritual după un adevărat act de pocăință pentru păcatele voastre, ...și să fie în voi dorința de a vă apropia tot mai mult de sfințenie, de Fiul meu Isus.

Copiii mei, îmi întorc privirea spre voi toți, vă iubesc infinit, sunt Mama lui Isus și Mama voastră, lăsați-vă mântuiți, puneți-vă în stare de salvare, convertiți-vă cu adevărat, nu puneți piedici, singura cale care duce la mântuire este cea în Isus Cristos, de aceea, încercați să doriți și să câștigați Raiul, Paradisul pregătit pentru fiecare dintre copiii Săi.

În curând se vor deschide porțile Noii Ere, timpul este copt, "UN SEMN" VA FI DAT Acestei OMENIRI. Porțile Noii Ere se vor deschide pentru a-i primi pe toți copiii lui Dumnezeu, pe toți cei care au renunțat la lucrurile acestei lumi și se vor îndrepta spre lucrurile Cerului. Toți cei care au avut dorința de a câștiga lucrurile prețioase ale Cerului, fără teama de a le pierde pe cele de pe Pământ: ... Copiii lui Dumnezeu vor dobândi Toate ale Lui, ...orice dorință va fi împlinită în dragoste.

Haideți, copiii Mei, bucurați-vă de această situație, știu că în lume există distrugere, disperare și mizerie, deja această dictatură notorie avansează fără limite.

Copiii mei, fiți gata, renunțați la dictatura Satanei, îmbrățișați sfânta Evanghelie a lui Isus, ...stați sub îndrumarea ei.

Fiți umili, grăbiți-vă spre cele ale lui Dumnezeu, "Iubiți-vă unii pe alții". Iubiți-vă cu adevărat și uniți-vă, copiii mei! ...acest lucru este important! Unirea dintre copiii lui Dumnezeu pentru a arăta lumii dragostea în Dumnezeu, a fi copii ai lui Dumnezeu înseamnă a aduce dragoste, a aduce lumină, a aduce Semnul Lui!

Chiar dacă crucea este grea, îmbrățișați-o, pentru că după cruce va fi bucurie veșnică.

Înainte! Vă iubesc, copiii mei, și vă conduc cu acest Sfânt Rozariu. Îmi unesc mâinile cu ale voastre, doresc mult  să vă îmbrățișez, în curând Mă veți vedea, pentru că Mă voi manifesta fiecăruia dintre voi, ÎN TOATE CASELE EU VOI INTRA PENTRU CA TOȚI COPIII FIULUI MEU SĂ FIE SALVAȚI, SĂ SE POCĂIASCĂ ȘI SĂ SE ÎNTOARCĂ LA FIUL MEU IISUS, ...Voi face totul pentru a-mi smulge copiii de la Satana.

Vă binecuvântez, copiii mei, așa cum am spus deja, îmi unesc mâinile cu ale voastre și implor împreună cu voi, prin această rugăciune a Sfântului Rozariu, "ÎNTOARCEREA ANTICIPATĂ A FIULUI MEU IISUS". În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

*Ora 16.34 p.m.

Eu sunt aici, sunt cu Fiul meu Isus, trec printre voi, ating inimile voastre, Isus le marchează cu semnul crucii.

Iubiți-L din toată inima, El este aproape în fiecare clipă a vieții voastre, nu vă îndoiți niciodată, El este cu voi, chemați Numele Său Sfânt în ajutor, ...chemați-L pentru a-i mulțumi pentru tot ceea ce ați primit.

Toate planurile au un scop, ...un puzzle care trebuie completat, fiecare cruce va fi unită la marea Cruce, multe cruci mici unite la Crucea lui Isus: ...într-o zi veți înțelege acest plan, ...în omenirea voastră nu este încă posibil.

Isus vă cheamă la o adevărată convertire pentru a vă da lumina, ...darurile Duhului Sfânt! Pentru a vă face să cunoașteți ceea ce este dincolo de această viață, ...iubirea infinită și bucuria imensă în măreția Totului Său, ...o Grădină plină de flori parfumate și, printre aceste flori, se vor deschide alte flori, cele mai frumoase, cele mai iubite de Isus, ...sunteți voi! ...copiii Săi, creaturile Sale.

El așteaptă să vă aibă pe toți ai Lui, tot ce este nevoie este da-al vostru, copiii mei!

Această lume este la sfârșit, o altă istorie începe în Isus Hristos, o istorie care nu se va sfârși niciodată, pentru că Dumnezeu va fi în mijlocul poporului Său și poporul Său va fi sfânt în El.

Înainte! ...curaj! Profețiile se adeveresc, timpul se scurge, Satana are puțin timp la dispoziție pentru a-și dezlănțui mânia asupra copiilor lui Dumnezeu, el va mai răni pentru puțin timp Inima Sfântă a lui Isus și Inima Imaculată a Mariei.

Copiii mei, uniți cu noi, veți fi mari, veți participa la această răscumpărare. Îmbrățișați Sfânta Evanghelie și țineți strâns în mâini Sfântul Rozariu. Rugați-vă, copiii mei, rugați-vă; fiecare Ave Maria vă va da bucurie și protecție și îi va aduce pe toți cei dragi vouă la convertire.

Tot Cerul coboară pe acest Deal Sacru! Aceasta este ultima Lucrare pământească dorită de Preasfânta Treime pentru realizarea Planului Divin.

Înainte, popor ales! Înainte, copiii iubiți ai lui Dumnezeu! Nu irosiți aceste ultime chemări din Cer, fiți fervenți în rugăciune, fiți uniți în iubire, ...drumul este deschis, Isus este la capătul drumului cu brațele deschise pentru a vă lua pe toți înapoi în Sine.

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.

Preasfânta Treime  vă binecuvântează.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6506715959370485&set=a.242597375782406

Un comentariu: