duminică, 19 decembrie 2021

ALIMENTE ȘI LUCRURI PE CARE TREBUIE SĂ LE AVEM ÎN ACELE VREMURI RELE DE PE PĂMÂNT ȘI PENTRU ÎNTUNERIC DAT ÎN 2002 și 2003 DE ÎNVĂȚĂTORUL ISUS LUI MANOLI

MISIUNE: Începeți să depozitați alimente neperisabile, deoarece totul va fi de proastă calitate și dificil de cumpărat și achiziționat.

Stați, analizați  și vedeți dacă lucrurile vor fi în ordine așa cum vă spun.

Găsiți idei care vă vor ajuta în acele momente de îndoială și teamă.

Și mai ales, luați cu voi tot felul de lucruri special binecuvântate și sfințite de voi sau de preoții care au putut să facă acest lucru.

Înainte de a începe să faceți curățenie în toată casa, mai întâi stropiți temeinic cu apă sfințită; stropiți bine toate colțurile, mai ales acolo unde trebuie ținută mâncarea, iar în acele locuri (pentru mâncare) puneți o imagine a Maicii Mele (nu contează dacă este o imagine sau o carte de rugăciune) ori un Rozariu binecuvântat.

Nu vreau să faceți totul pe fugă, vreau doar să o faceți încet, și încetul cu încetul, să curățați toată casa, vreau să fie curățate: uși, ferestre, dormitoare, sufragerie, bucătărie, toalete, terase, coridoare și chiar și dulapurile în care sunt ținute păturile și hainele groase.

Nu mâncați copios "în acele zile", ci doar pentru a vă hrăni, deoarece veți fi într-o formă mai bună și veți avea mai puțină nevoie să mergeți la toaletă.

Curățenia va trebui să se limiteze la simple șervețele, în special șervețele umede de unică folosință cu săpun, deoarece nu veți avea apă.

Stocați sticle de apă, ulei, pâine uscată sau pâine prăjită care nu se strică ușor și mai departe vă voi indica o listă cu lucruri și provizii. Amin.

PE 28 NOIEMBRIE 2002 DOMNUL DĂ DIN NOU O ALTĂ LISTĂ

Scrie, fiul Meu, așa vorbește Dumnezeul vostru.

Țineți cont tot timpul de ceea ce vă voi spune: cu doar câteva mese pe zi veți fi bine, dar asigurați-vă că acestea sunt ușoare și hrănitoare.

Alimentația nu trebuie să fie excesivă, pentru a nu merge prea des la toaletă, și trebuie să renunțați la carne și pește, acestea corup cel mai mult materiile fecale.

Și apoi umpleți-vă dulapurile cu aceste lucruri:

ALIMENTE: dulceață, fructe dulci, alimente uscate ca nuci, cereale, ciocolată, cacao, biscuiți, lapte condensat sau praf, semințe ca linte, năut, fasole și paste cum ar fi macaroane, tăiței, spaghete....,

Mai ales aceia dintre voi care aveți posibilitatea, să aveți grătare, butelii, sobe pe lemne, șeminee, etc. unde puteți folosi lemne sau cărbuni pentru a vă încălzi sau găti; dacă semințele pot fi măcinate, este mai bine, deoarece nu veți putea găti mult pentru a nu risipi.

Ceaiuri, zahăr, făină, sare, ulei, apă, orez, dulciuri, cafea (ca să nu dormiți chiar dacă e frig).

Pentru început, puteți păstra conserve și alimente care vor rezista o vreme, dar păstrați totul ca să fie ușor de digerat. Atunci când nu aveți suficient pentru două mese, împărțiți mâncarea pentru două mese, de preferință dimineața și seara. (Domnul se referă la a mânca dimineața și seara).

Păstrați haine călduroase: mănuși, eșarfe, căciuli, pături, pantaloni groși, în special pentru copii, șosete și ziare pentru a vă proteja de frig.

Pregătiți pungi de plastic etanșe pentru gunoiul voastru.

Folosiți șervețele de hârtie, fețe de masă, pahare, farfurii și orice altceva care este din hârtie, deoarece nu veți putea spăla rufe sau vase.

Să aveți șervețele umede pentru corp, șervețele de unică folosință, chibrituri și lumânări binecuvântate în acest scop; chibriturile vor trebui să fie binecuvântate pentru a aprinde cărbunele.

Într-o tigaie mare se poate pune cărbunele și se poate încălzi, chiar dacă este doar pentru copii.

Să aveți un cuțit sau o foarfecă curată în cazul în care trebuie să le folosiți ca trusă de prim ajutor.

Calmante, tifon pentru arsuri, alcool sanitar, deși acesta poate fi înlocuit cu apă sfințită, ceva pentru diaree și vărsături...

Multă hârtie igienică, baterii, lanterne, dacă pot fi binecuvântate, ar fi mai bine.

Și toate ar trebui păstrate împreună cu cele necesare pentru întuneric.

Fiica mea, păstrați și benzi adezive din acelea care se pun la colete pentru a lipi hârtia, deoarece va trebui să le lipiți pe uși și ferestre unde nu ajung jaluzelele sau unde sunt crăpături, acoperiți-le cu cârpe închise la culoare și lipiți-le cu acele benzi.

Puneți cruci glorioase la fiecare fereastră sau cruci victorioase, iar cei care nu pot, cruci binecuvântate făcute din măslinul binecuvaântat în Duminica Floriilor –  (n.t. găsiți alte alternative pentru că noi nu știm despre ce e vorba.)

În interiorul ușii apartamentului puneți o medalie a Sfântului Benedict și o imagine a Sfintei Mele Fețe, puneți medalii miraculoase în fantele ușii de la intrarea în apartament pe unde pot intra diavolii și în crăpăturile pe unde vedeți că poate intra răul.

Dacă puteți, puneți perdele închise la culoare, mai ales acolo unde nu există jaluzele, astfel încât să nu se vadă nimic din exterior și să nu poată intra gazele. (și pentru că pedepsele lui Dumnezeu nu sunt de văzut, de privit).

Să aveți un vas, dacă se poate din lut sau sticlă care va fi umplut cu apă, se vor pune 3 medalii Miraculoase și de acolo se va scoate apă pentru răni, febră, boli, etc.

Și, mai presus de toate, copiii Mei, păstrați la gât Rozariul și Scapularul, iar în apropiere apa sfințită pentru a arunca asupra demonilor, (ei vor fi văzuți ca îngeri), să aveți Biblia și alte cărți pioase.

Iar în locul în care stați, imaginea Mamei Mele și a Sfântului Arhanghel Mihail pentru protecția voastră, (să aveți cărți sfinte), iar aceste imagini (sau orice altceva...) să fie binecuvântate pentru întuneric sau evenimentele care vin...

Copiii Mei, aveți răbdare, resemnare, iubiți-i, ocrotiți-i pe toți cei neajutorați când puteți ieși să-i ajutați (Dumnezeu sau îngerii ne vor avertiza cumva) și mai ales multă credință în Dumnezeu.

Copiii Mei, nu vă uitați afară, nu deschideți ușa când sunteți strigați, doar rugați-vă și rugați-vă mai ales Rozariul, la Rănile Mele Sfinte, Calea Crucii... și mai ales citiți celelalte episoade, pasajele din Biblie și rugăciunile care s-au dat pentru aceste momente.

Fiica Mea, voi fi prezent în multe case și la mulți copii, dar voi trebuie să aveți credință, multă credință, nu ascultați blasfemiile sau minciunile pe care le auziți ca să nu vă pierdeți credința.

Voi fi mereu alături de voi, ca și Mama Mea și îngerii Mei, chiar dacă uneori nu ne vedeți. Amin.

Pe 27 NOIEMBRIE 2003, ZIUA MIRACOLULUI - MAMA VORBEȘTE DIN NOU DESPRE MEDALIILE MIRACULOASE

... Copilașii mei, binecuvântarea medaliilor voastre va fi cu totul specială, pentru că ele vor fi deosebit de importante pentru toate bolile pe care omul nu le cunoaște încă și care se vor dezlănțui pe pământ.

Într-un vas, de preferință lut sau sticlă, puneți 3 Medalii Miraculoase, umpleți-l cu apă și de acolo dați-o bolnavilor să bea, să se atingă rănile cu ea, pentru calmarea durerilor, pentru vărsăturile care vor tot apărea, pentru tot felul de boli..., dar nu puteți băga mâinile în acel vas, mai bine scoateți apa cu un borcan mic sau cu un pahar de cristal ori turnați în vreo ustensilă puțin din ceea ce este necesar pentru acea misiune și umpleți după cum aveți nevoie.

Folosiți această apă pentru orice aveți nevoie sau dați-o de băut.

Când din vas începe să se termine, umpleți-l din nou (fără să scoateți medaliile) și această apă vă va ajuta în multe boli care nu pot fi vindecate de mâinile oamenilor.

Acest har este foarte special mai ales pentru întuneric și pentru tot ceea ce va veni ca urmare a evenimentelor, dar și atunci când într-o casă este o boală foarte gravă sau un cancer; puteți lua medaliile și să faceți această operațiune într-o sticlă sau unde vreți; puneți medaliile în ea și umpleți-o cu apă și dați-o bolnavului sau stropiți acolo unde are boala sau rana. După aceea, când trece boala sau se face bine, scoateți medaliile și puneți-le din nou deoparte, pentru că vor fi foarte valoroase în acele momente grave de pe Pământ.

Cel care are mai multe medalii cu harurile tuturor degetelor mâinilor mele, va avea mare putere împotriva Satanei pentru că ele poartă toate harurile Mariei și pot fi folosite pentru a alunga răul, pentru a le pune în uși ca Satana să nu poată intra prin ele, pentru face exorcisme cu această apă cu medaliile înăuntru, pentru a curăța o casă sau o cameră de Satana în Numele Atotputernicului, al Fiului și al Sfântului Duh.

Vă dau o mare putere în această rugăciune, pentru că veți avea nevoie de ea, va ajuta foarte mult, copilașii mei de pe Pământ, să nu se spună niciodată că Mama voastră din Ceruri și de pe Pământ nu vă ajută și nu vă dăruiește lucruri care să vă ajute să mergeți cu atâta durere care se apropie de Pământ.

*M = Astăzi, când am relansat din nou acest mesaj, Domnul a adăugat câteva lucruri.

*Există lucruri pe care Domnul le-a tot dat de-a lungul mesajelor publice sau personale, de exemplu: ca apa să stea acoperită pentru că altfel preia energiile rele sau negative din casă și în acest caz nu se poate bea; nu se toarnă în vase, nu se aruncă.

În caz de boală (rău) de ochi sau de orice rău, se pune un pahar mic din acea apă și atunci, neacoperită, se curăță casa, camerele.

Despre ierburi spunea odată: coada-calului este bună pentru multe boli, iar păducelul este bun și pentru boli noi, iar dacă sunt făcute cu apă din medalii vor avea mai multă putere.

Aloe Vera: este cicatrizantă.

Se pun 3 Medalii Miraculoase pentru că este vorba de Sfânta Treime.

 Este posibil ca apa cu medaliile să devină maronie, verde sau neagră, mai ales dacă a fost deschisă, asta înseamnă că absoarbe răul din locul respectiv, scoateți medaliile și spălați-le bine ca să fie utile sau dacă puteți, puneți încă trei.

Dacă aveți animale: puneți-le la gât medalia de Sfântului Benedict care are un exorcism foarte puternic împotriva dușmanului pentru că demonii se pot folosi de ele pentru a vă răni sau pentru a vă mușca, așa cum mi s-a întâmplat mie cu câinele meu care uneori se comportă urât și observ că este ceva în casă, din acest motiv îmi place să port medalia.

Dar, de asemenea, utilizați medalia pentru a o pune în spatele ușii din față, purtați-o la voi..., are o mare putere.

Aveți multă credință în toate lucrurile Fecioarei și ale lui Dumnezeu, pentru că vom avea nevoie de ele, vor fi boli cumplite care vor veni, dar avem ajutor.

Un comentariu: