duminică, 12 decembrie 2021

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 10 și 11 decembrie 2021

VINERI, 10 DECEMBRIE 2021 - Oare nu am fost credincios? 

   <Eram treaz la 4:30 dimineața când umidificatorul a sunat și s-a oprit. Mă gândeam: wow, a ținut toată noaptea, parcă Domnul l-a ținut în funcțiune. Fusesem foarte obosit după ce lucrasem toată ziua la o predică și predicasem la slujba de miercuri seara la biserica mea. Apoi m-am gândit la femeia al cărei untdelemn și făină nu s-au terminat și Domnul a vorbit și a spus>:

 "Așa va fi pentru copiii Mei în aceste vremuri.  

   Copiii Mei se îngrijorează pentru vremurile viitoare, dar nu este nevoie. Copiii Mei, nu v-am spus Eu că vă voi suplinifurniza tot ce aveți nevoie? De ce vă îndoiți atât de mult de Mine? Nu v-am fost Eu credincios?

   În Cuvântul Meu veți vedea clar că, în vremuri de foamete, am asigurat hrana pentru cei care au umblat cu credință alături de Mine. I-am adăpostit și i-am protejat. Eu sunt un Tată iubitor. Nu puteți înțelege dragostea Mea pentru voi.

   Cereți și veți primi. Credeți și să știți că vă voi furniza tot ce aveți nevoie în acel timp."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2142091059265485/

SÂMBĂTĂ, 11 DECEMBRIE 2021

REPOSTARE: LUNI, 15 ianuarie 2018 - Un timp de mare doliu

<Am citit puțin timp Cuvântul, când am simțit o tristețe profundă care s-a imprimat în spiritul meu și mi-am dat seama că venea de la Domnul. Doamne, ce este această tristețe pe care o împărtășești cu mine?>.

   "Poporul Meu, în curând va veni pentru voi un timp de mare doliu pentru că, chiar în fața voastră, o mare distrugere se întrezărește din depărtare. Omul a pus la cale un război în inima lui și va fi într-adevăr un mare război, deoarece oamenii se vor lupta pentru controlul țărilor.

Acest război va începe brusc și fără avertisment și va veni dintr-o țară mică, dar impactul său va fi foarte mare. Va diminua rezervele de hrană și va aduce multă suferință. Moartea se va răspândi rapid, iar viețile se vor schimba pentru totdeauna, în urma unor succesiuni teribile de evenimente.

Nu puteți face nimic decât să vă rugați pentru a opri acest război, pentru că este începutul sfârșitului și toată Scriptura trebuie să se împlinească. Rugați-vă ca credința voastră să fie puternică și întăriți-o cât mai este timp. Rugați-vă pentru îndurare pentru cei pe care îi iubiți, căci veți vedea multe popoare murind în acest timp și mulți dintre cei pe care îi iubiți ar putea fi printre ei. Rugați-vă pentru cei pe care nu-i cunoașteți, pentru mântuire și pentru îndurare, pentru că, făcând aceasta, vă veți strânge o mare recoltă.

Nu vă temeți pentru ceea ce veți mânca sau ce veți bea, căci Eu pot să vă asigur hrana chiar și acolo unde nu mai rămâne nimic, dacă credința voastră este puternică. Asigurați-vă că credința voastră este puternică. Cereți-Mi o credință mare și Eu vă voi da, pentru ca voi să puteți supraviețui la ceea ce va veni, dacă aceasta este dorința voastră.

Copiii Mei, pregătiți-vă inimile pentru doliu, pentru că acesta va fi un timp de multă jale. Acesta va fi un timp în care veți pierde mulți oameni dragi vouă. Acesta va fi un timp de mari schimbări, așa cum nu a mai îndurat lumea până acum.

Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârșitul veacului."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2143033269171264/

MESAJUL LUI DUMNEZEU TATĂL 

REPOSTARE: Vineri, 16 iunie 2017 - Le voi arăta că au nevoie de Mine 

Mă rugam aseară târziu ca un cutremur de 4,5 pe care l-am văzut lovind Yellowstone și alte lucruri pe care le știu din culise, care îmi spun că lucrurile sunt pe cale să se precipite mai mult decât au fost în ultimii cinci sau șase ani, când Domnul a început să-mi vorbească. Prima propoziție mi-a fost adresată. Restul acestui cuvânt este pentru noi toți.>

   "Fiica Mea, la ceea ce tu ești martoră, este Brațul Judecății Mele care stă să cadă asupra acestei națiuni (America).

   Acest lucru nu va fi oprit deoarece această națiune este un popor rigid, orgolios, care nu simte nevoia de Mine. În curând le voi arăta că au nevoie de Mine și că Eu sunt într-adevăr Dumnezeul Atotputernic, pe măsură ce le voi lua orice confort.

   Cei care sunteți ai Mei, apropiați-vă de Mine și umblați aproape de Mine în fiecare zi, pentru ca Eu să vă întăresc chiar și atunci când mergeți prin văi și prin încercările care vor veni."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2143034785837779/

Un comentariu: