joi, 27 octombrie 2022

A SOSIT ORA JUSTIȚIEI DIVINE! PREGĂTIȚI-VĂ CASELE! - Carbonia, 22.10.2022, ora 09:26 a.m.

 Fie ca această zi să fie binecuvântată pentru pregătirea voastră pentru Rai!

Isus și Maria, oferă astăzi binecuvântarea lor cerească tuturor celor prezenți: harul lui Dumnezeu Tatăl coboară peste acest deal. Corul îngerilor cântă slava lui Dumnezeu!

Copii ai iubirii, fiți una în Cel care v-a creat, îmbrățișați-L pe Dumnezeul vostru al Iubirii, cinstiți Inima Sa Preasfântă, ... fața voastră să fie veselă la sosirea Dumnezeului vostru Mântuitor.

Pământul a devenit întunecat, oamenii s-au predat Satanei, ... ca niște zombi cutreieră străzile sale căutând să bea din sângele propriilor  frați.

A SOSIT ORA JUSTIȚIEI DIVINE!

Pregătiți-vă, o, oameni, pentru anotimpul care va veni: totul va intra în înghețul nesfârșit al foamei și al durerii, oamenii nu vor mai ști unde să își așeze capul.

Pământul se răzvrătește, acum va vomita toată otrava pe care omul l-a făcut să o înghită din cauza lăcomiei sale nestăpânite pentru bani.

PLOAIA TORENȚIALĂ, GRINDINA ȘI FOCUL VOR ÎNGENUNCHEA ACEASTĂ OMENIRE TICĂLOASĂ. Săracii oameni! ... Totuși, ați fost avertizați, Cerul a coborât pe Pământ pentru ca voi să știți!

DUMNEZEU A CHEMAT OAMENII LA POCĂINȚĂ, LA CONVERTIRE, DAR OAMENII, acum surzi și orbi, NU AU ASCULTAT APELURILOR CREATORULUI LOR LA SALVARE ȘI S-AU ALIAT DIN CE ÎN CE MAI MULT CU DEMONII.

Iubiți copii, ...a venit timpul ca toate profețiile să se împlinească:

- pregătiți-vă casele,

- să veți la îndemână sacramentaliile.

- Rugați-vă Sfântul Rozariu în familiile voastre.

- Faceți comuniune spirituală de mai multe ori pe zi,

- Isus să fie în inimile voastre,

- puneți în voi pecetea iubirii și a mântuirii Sale.

- împărțiți totul între frați,

- ajutați-vă unii pe alții, deschideți-vă Harului!

- Nu acumulați teamă că ziua de mâine vă va găsi lipsiți, căci harul lui Dumnezeu va înmulți totul și nimic nu va lipsi celor care au împărțit bunurile lor cu alții.

Vocea lui Dumnezeu va tuna în curând! Dreptatea Lui e aproape.

                                               DUMNEZEU ESTE!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=8137129689662429&set=a.242597375782406

Un comentariu: