joi, 20 octombrie 2022

INVOCAREA AJUTORULUI - Carbonia, 15.10.2022, locuțiune la ora 16:35

Copiii Mei, LUMINA LUMII ESTE CEA CARE VINE SĂ VĂ VIZITEZE AZI ÎN ACEST LOC SFÂNT, predestinat de Cer pentru realizarea proiectului său în Opera de mântuire.

Copiii Mei binecuvântați, vă iubesc din toată inima Mea, vă strâng la pieptul Meu: nu vă fie teamă să înfruntați situațiile de pe acest pământ, Isus este mereu aproape de voi, este mereu gata să vă întindă o mână, să vă ridice din mizeriile acestei lumi.

 Iubiții Mei copii, prietenii Mei, iată, Eu, aici, astăzi, vă cer harul unei rugăciuni constante pentru acest fiu al Meu care este în disperare. Inima îi plânge, este trist, este trist pentru familia lui, dar trebuie să se încreadă în Dumnezeu, în puterea lui Dumnezeu, ...trebuie să se încreadă și toți cei care sunt alături de el, trebuie să se încreadă mai ales soția lui. Spune-mi, fiul Meu:

"Ai milă de mine, Dumnezeule, ai milă de mine, Dumnezeule, ai milă de mine! Fie ca harul Tău să coboare peste mine; fie ca Duhul Tău să mă învăluie și să cuprindă toate ale mele. Dumnezeule binecuvântat, astăzi sunt aici, departe cu persoana mea fizică, dar prezent cu inima mea. Te binecuvântez Doamne și Te înalț, în harul Tău mă încred, în ajutorul Tău mă încred! Ai milă de mine.

ACEASTA ESTE CEEA CE VREAU SĂ AUD IEȘIND DIN INIMA TA, FIUL MEU, ȘI ÎȚI PORUNCESC, ȘI VĂ PORUNCESC TUTUROR SĂ CONTINUAȚI CU ACESTE CUVINTE PE CARE TOCMAI VI LE-AM DAT.

Binecuvântări și haruri pentru voi, copiii Mei; să mergem înainte: timpul este gata! Totul se apropie de sfârșit, bătălia este în desfășurare, lupta va avea loc în curând: vă voi ridica pe toți la Mine și vă voi așeza pe Pământul Nou, într-o Grădină plină de parfum și de desfătări pregătită de Mine pentru copiii Mei.

Eu sunt aici cu voi, o țin de mână pe Preasfânta Mea Mamă, ea este mereu prezentă în acest loc, pentru a vă însoți până la Mine, pentru a vă educa în "Lucrurile" Cerului și pentru a vă da harurile necesare pentru a merge mai departe.

Veniți, copiii Mei! NU RENUNȚAȚI, SĂ AVEȚI UN ȚEL FIXAT ÎN VOI: ...CEL DE LA CAPĂTUL ACESTUI DRUM UNDE EU SUNT, AICI, GATA SĂ VĂ PRIMESC, SĂ VĂ ÎMBRĂȚIȘEZ PENTRU TOTDEAUNA.

Vă binecuvântez în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin

* * *

(locuțiune - ora 16:55).

Iubiți copii, eu sunt Sfânta Fecioară, sunt Mama lui Isus și Mama voastră; ... am venit să sărbătoresc cu voi triumful Inimii mele imaculate și gloria lui Dumnezeu pe pământ.

Iubiții mei copii, o, VOI CARE AȚI ALES CALEA DURERII PENTRU A AJUNGE LA BUCURIA VEȘNICĂ, cu adevărat vă spun: AȚI FĂCUT ALEGEREA CORECTĂ; vă veți bucura de minunile lui Dumnezeu, veți fi sfinți și veți fi măreți în lumea nouă, întregul Univers vă va primi și va triumfa cu voi pentru gloria lui Dumnezeu.

Ființe binecuvântate ale Creatorului Divin, o, voi, slujitori credincioși ai voinței Sale, să știți că vă aflați la sfârșitul unui timp, istoria se încheie aici! Veți vedea în curând lucruri tulburătoare pe acest Pământ, dar voi nu veți apuca să le vedeți pentru că veți fi luați sus și duși într-o dimensiune în care veți primi darurile lui Dumnezeu.

O, TU, OMULE care te-ai răzvrătit împotriva poruncilor lui Dumnezeu, care ai vrut să alegi o cale diferită de cea a Creatorului tău, tu care ai hotărât de unul singur să trăiești o altă viață, iată că îți spun în adevăr:

VEI AVEA PE ACEST PĂMÂNT, PRIN ALEGEREA TA, RECOMPENSELE PE CARE LE MERIȚI: ... mai ai încă timp, fiule, să te căiești, IISUS TE STRIGĂ CU TOATĂ IUBIREA LUI ȘI TE ROAGĂ SĂ TE ÎNTORCI LA EL: te așteaptă cu brațele deschise pentru a te așeza în Sânul Său, a te face să trăiești în Sine și a-ți dărui din Sine pentru totdeauna.

În însăși Divinitatea Lui vei intra, dacă tu, omule, vei alege să trăiești alături de Creatorul tău, de Creatorul tău divin! Fiul lui Dumnezeu! Dumnezeu Însuși! Sfânta Treime. AI CREDINȚĂ! ÎNTOARCE-TE , CĂIEȘTE-TE, O, OMULE, REÎMBRĂȚIȘEAZĂ SFÂNTA EVANGHELIE și redescoperă frumusețile lui Dumnezeu în tine, întregul Univers va fi alături de tine și va sărbători împreună cu tine noua ta alegere, noua ta viață în frumusețile infinite ale Creației.

Veniți, copiii mei, REVELAȚIA FATIMEI SE ÎMPLINEȘTE ACUM ÎN TOATE PARTICULARITĂȚILE SALE, PLANUL SE ÎNDEPLINEȘTE. FIȚI PREGĂTIȚI, COPIII MEI, FIȚI PREGĂTIȚI CU O INIMĂ CURATĂ, CU CREATORUL VOSTRU DIVIN, IISUS HRISTOS, ÎN MINTEA ȘI ÎN INIMA VOASTRĂ.

Vă binecuvântez, vă țin de mână și vă conduc pe acest drum plin de spini spre drumul bucuriei veșnice, unde veți avea fericire și iubire pentru totdeauna.

ÎNAINTE ÎN NUMELE TATĂLUI, AL FIULUI ȘI AL SFÂNTULUI DUH! Fiți acea armată de soldați sfinți pe care Isus a vrut să o creeze pe acest pământ prin intermediul Maicii sale Preacurate, cea care este Corăscumpărătoare în Lucrarea de Mântuire. Amin.

Lăudat să fie Iisus Hristos. În veci să fie lăudat.

Slăvite să fie Preasfintele Inimi ale lui Isus, Maria și Iosif.

Acum și pentru totdeauna. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=8104368556271876&set=a.242597375782406

Un comentariu: