joi, 6 octombrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, LUNI, 3 OCTOMBRIE 2022 - Nu există nimic de care să vă temeți

 "Copiii Mei, de ce vă temeți de un timp despre care v-am vorbit atât de mult? De ce vă temeți că veți rămâne fără nimic, când Eu am promis să vă asigur tot ce aveți nevoie când veți fi în casa voastră cerească alături de Mine în curând? De ce vă petreceți timpul temându-vă, când Eu v-am spus să vă apropiați de Mine?

Ascultați minciunile dușmanului Meu, că nu veți avea ceea ce e nevoie, că nu va fi totul bine, că nu veți putea rezista. Eu vă spun că veți reuși, dacă Mă veți asculta. Dați-Mi prioritate în fiecare zi. Oferiți-Mi timpul vostru. Gândiți-vă la Mine în locul lumii. De ce vă petreceți serile cu ocupații lumești în locul sfântului Meu Cuvânt? În loc să mijlociți așa cum v-am rugat să faceți pentru cei care încă nu Mă cunosc? În loc să faceți ceea ce trebuie să faceți pentru a vă pregăti?

 De aceea vă este teamă, pentru că știți că nu v-ați pregătit așa cum v-am instruit Eu, așa cum Cuvântul Meu v-a instruit întotdeauna.

Veniți la Mine. Veniți la Mine și lăsați jos poverile voastre. Puneți-le la picioarele Mele, luați crucea Mea și cunoașteți-Mă mai bine și veți înțelege că nu aveți de ce să vă temeți."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=408444128118619&set=a.403808015248897

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu