joi, 27 octombrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, DUMINICĂ, 23 OCTOMBRIE 2022

Repostat: Proclamați acum, 18 aprilie 2011

"Este timpul să proclamați. Vestiți ceea ce v-am dat. Comunicați ceea ce v-am spus, voi aduce la îndeplinire. Vestiți acum ceea ce sigur se va întâmpla în viețile tuturor copiilor Mei care au rămas pe calea îngustă."

"Vestiți acum cu credință acele lucruri pe care le-am promis și pentru care ați rămas credincioși. Vestiți, de asemenea ca dușmanul să nu vi le poată lua fiindcă sunt ale voastre, căci acum veți umbla cu siguranță în ele."

"Cei pe care i-am pregătit nu vor mai rămâne în umbră, căci strălucirea Gloriei Mele care radiază prin ei, nu mai poate fi ascunsă pentru mult timp. Acesta este timpul aleșilor Mei și acum voi îndepărta vălul de pe ochii celor din jurul vostru, copiii Mei, și ei vor începe să vadă cine sunteți cu adevărat -  pentru ce ați fost creați să fiți, cine sunteți voi în Mine."

"Pregătiți-vă. Pregătiți-vă să străluciți și pregătiți-vă pentru tot ceea ce va implica acest lucru. Pregătiți-vă să organizați și să administrați tot ceea ce Eu pun în mâinile și în puterea voastră."

"Umblați în înțelepciune și administrați-o cu înțelepciune. Umblați înaintea Mea în puritatea inimii și a minții. Umblați înaintea Mea în sârguință. Umblați înaintea Mea cu fermitate și nu vă abateți de la calea la care v-am chemat sau de la sarcinile pe care vi le-am dat, căci acum nu este momentul pentru a trage de timp."

"Evenimentele vor începe acum să se desfășoare în viața voastră pentru a aduce schimbările care vă vor pune în slujbele pe care le-am ales pentru voi. Rămâneți în revărsarea Duhului Meu. Veți fi înmărmuriți de cât de perfect sunt capabil să aduc totul la îndeplinire, așa cum v-am promis că voi face și bucuria va depăși oboseala din inimile și sufletele voastre în acest timp."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=423314043298294&set=a.403808015248897

Un comentariu: