luni, 10 octombrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, VINERI, 7 OCTOMBRIE 2022

Repostat: Bătăliile de la sfârșitul timpului, 25 aprilie 2018

   "Multe bătălii din timpul sfârșitului vor izbucni în jurul vostru.

   În trecut, existau avertismente pe măsură ce se apropiau bătăliile. În acest timp al sfârșitului nu va fi așa, ci vor izbucni brusc și vă veți găsi înconjurați de lupte. În aceste vremuri, trebuie să rămâneți calmi și să Mă întrebați pe Mine pentru instrucțiuni.

   Echilibrul a fost distrus, așa că acum va urma haosul. Există o mare luptă împotriva Mea și împotriva Cuvântului Meu Sfânt acum în ceruri. Cuvântul Meu a prezis de mult timp această luptă. Ea se va muta pe Pământ în curând și o veți vedea peste tot în jurul vostru. Nu puteți câștiga această bătălie, copiii Mei, pentru că tot ceea ce a fost prezis se va întâmpla acum într-o ordine rapidă.

   Acest timp va trece foarte repede și va fi foarte intens. Vor fi multe bătălii, mulți morți și suferință pe scară largă. V-am spus să vă așteptați la aceste lucruri, dar inimile oamenilor nu sunt pregătite pentru ceea ce vor vedea. Va urma un șoc.

   Pregătiți-vă inimile prin cunoașterea Cuvântului Meu. Când vedeți că aceste lucruri se întâmplă, mângâiați-vă cu gândul că v-am spus dinainte și că totul este bine. Voi vă întoarceți acasă".

https://www.facebook.com/photo/?fbid=411297604499938&set=a.403808015248897

Un comentariu: