duminică, 9 octombrie 2022

VOI APARȚINEȚI LUI DUMNEZEU, SUNTEȚI ÎN ACEASTĂ LUME PENTRU A VĂ PURIFICA. ÎNDEPĂRTAȚI-VĂ DE BISERICA FALSĂ. - Carbonia, 5.10.2022, locuțiune 16:30

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin

Astăzi, copiii mei, ca de fiecare dată, sunt aici, în mijlocul vostru, tot Cerul este cu mine, adunat aici, în acest loc sacru, unde Dumnezeu a planificat triumful Inimilor preasfinte ale lui Isus, Maria și Iosif.

Iubiții mei copii, adevărul este numai în Isus Hristos!

- NU ASCULTAȚI VOCILE LUMII;

- ÎNDEPĂRTAȚI-VĂ DE BISERICA FALSĂ,

- LUAȚI ÎN MÂNĂ SFÂNTA EVANGHELIE ȘI SFINTELE SCRIPTURI,

- CITIȚI, COPIII MEI, INFORMAȚI-VĂ,

- NU RĂMÂNEȚI IGNORANȚI FAȚĂ DE "LUCRURILE" LUI DUMNEZEU.

Zorii noii zile sunt pe cale să răsară asupra acestei Omeniri, o va găsi pregătită?

Copiii mei, vă pierdeți în mâinile Satanei; el vă conduce la iad și voi îl urmați fără să vă căiți, fără să discerneți, fără să aveți îndoieli: Sunteți cu adevărat pe drumul cel bun sau pe cel greșit?

Vreți să vă bucurați de lucrurile acestei lumi, vreți să vă îmbogățiți cu lucrurile acestei lumi care vor dispărea curând?

TOTUL VA FI PIERDUT: DOAR LUCRURILE CARE APARȚIN LUI DUMNEZEU VOR RĂMÂNE ÎN PICIOARE ȘI VOR FI BINECUVÂNTATE ÎN VEȘNICIE.

Încă o dată vă chem, copiii mei, și vă chem în numele Preasfintei Treimi!

Vă chem să vă întoarceți la Adevăr, să părăsiți lucrurile care nu vă aparțin, SUNTEȚI CREATURILE LUI DUMNEZEU ȘI APARȚINEȚI LUI DUMNEZEU, SUNTEȚI AICI ÎN ACEASTĂ LUME PENTRU O MISIUNE: SĂ VĂ PURIFICAȚI, COPIII MEI!

Nu creați nimic în această lume, rugați-vă și dați sufletul vostru Cerului; munciți și împărțiți; nu creați imperii pe acest Pământ, pentru că ele nu vor aparține nimănui, totul va fi distrus!

Prin voia lui Dumnezeu, conform intențiilor Sale, ÎN ACEASTĂ LUME NU VA RĂMÂNE decât ADEVĂRUL, TOT CE ESTE SACRU, TOT CE ÎI aparține lui Dumnezeu.

Mă uit, copiii mei, în inimile voastre și citesc forța pe care o puneți pentru a merge înainte pentru "Lucrurile" Cerului, sunteți, în umanitatea voastră, copiii mei!

SFÂNTUL DUH SE REVARSĂ ASUPRA VOASTRĂ, DAR NU V-AȚI DESCHIS pentru a primi darurile, cele pe care Dumnezeu le oferă fiecăruia dintre copiii Săi, tuturor celor care doresc cu ardoare să le primească, tuturor celor care se dăruiesc complet lui Dumnezeu și doresc cu ardoare să se întoarcă la Dumnezeu pentru a se uni cu El în veșnicie.

PĂMÂNTUL SE CUTREMURĂ PRETUTINDENI, COPIII MEI, RÂURILE SE REVARSĂ, GRINDINA CADE, RECOLTELE SUNT DISTRUSE PE CÂMPURI, FOCUL ARDE PUȚINUL CARE RĂMÂNE!

Copiii mei, ați înțeles situația în care vă aflați?

Ați înțeles în ce situație se află acest Pământ care respinge tot din măruntaiele sale? Că nu mai poate suporta răul pe care l-a suferit din cauza omului care l-a exploatat în scopurile sale, pentru a se îmbogăți cu lucrurile acestei lumi?

Oh, copiii mei! Unde este puterea voastră? În genunchi vă veți întoarce; ca niște viermi vă veți târî pe acest pământ și vă veți striga toată durerea pentru că ați greșit în viața voastră!

Voi, vipere blestemate, vă plângeți pentru că nu ați reușit să vă agățați de ceea ce v-ați dorit atât de mult: SĂ FIȚI DUMNEZEU PE PĂMÂNT! Puterea lui Dumnezeu în voi .

Ascultați acest strigăt de iubire, copiii mei, ascultați-o pe Sfânta voastră Mamă care vă iubește nesfârșit, ascultați tot Cerul. Preasfânta Treime vrea să vă învăluie în Sine, vrea să vă dăruiască viața veșnică în imensa fericire a iubirii.

ÎNGENUNCHEAȚI ȘI CEREȚI IERTARE PENTRU PĂCATELE VOASTRE, COPIII MEI, FACEȚI ÎNTOTDEAUNA VOIA LUI DUMNEZEU ȘI NU A VOASTRĂ, CHIAR DACĂ VOI VĂ DORIȚI CU ARDOARE MAI MULT PE ACEST PĂMÂNT.

INVOCAȚI-L PE DUHUL SFÂNT SĂ VĂ AJUTE ȘI LĂSAȚI-VĂ GHIDAȚI DE CER.

DORIȚI DOAR LUCRURILE LUI DUMNEZEU PENTRU CĂ, ÎN CURÂND, COPIII MEI, VEȚI FI CU TOȚII ÎN FAȚA LUI DUMNEZEU!

Se va manifesta în cer, crucea luminoasă, și toți își vor întoarce privirea spre acea cruce, pentru că aceasta este voia lui Dumnezeu, face parte din istorie, din profețiile acestor vremuri, din sfârșitul bătăliei finale.

Aceasta este ultima șansă pe care Dumnezeu i-o va da omului ca să se pocăiască înainte de a fi abandonat marelui necaz care va veni: Dumnezeu vine să se manifeste omului pentru că vrea să-l cuprindă în Sine: dacă omul își va cere iertare cu o inimă căită, Dumnezeu îl va ierta și îl va lua cu El; în timp ce acela care încă se luptă pentru dragostea lui va fi lăsat în voia sorții pe Pământ: ... cel pe care el l-a ales.

Munciți pentru lucrurile lui Dumnezeu, copiii mei!

Doriți-vă să vă uniți cu Dumnezeu, doriți-vă viața veșnică într-o fericire imensă.

Împărtiți fiecare bun între frați și asigurați-vă, copiii mei, să refaceți acest loc, să îl faceți din nou frumos în ochii oamenilor și plăcut ochilor Cerului!

Nu vă lăsați abandonați în mâinile oamenilor răi: ei distrug, voi refaceți. NU RENUNȚAȚI, COPIII MEI, NU RENUNȚAȚI, NU RENUNȚAȚI, LĂSAȚI SEMNUL APARIȚIILOR SFINTEI FECIOARE, AL TATĂLUI ȘI AL SFÂNTULUI DUH SĂ PLANEZE DEASUPRA ACESTUI LOC.

ÎN CURÂND VA IZVORÎ APĂ PROASPĂTĂ, COPIII MEI, ȘI ORICINE VA BEA DIN ACEA APĂ VA FI VINDECAT ÎN TRUP ȘI ÎN SUFLET: VA FI PURIFICAT PRIN VOIA LUI DUMNEZEU!

DACĂ OMUL SE VA APROPIA DE ACEA APĂ CU SENTIMENTE DE IUBIRE ȘI VA CREDE CU ADEVĂRAT CĂ ESTE UN SEMN DE LA DUMNEZEU, VA AVEA HARUL LUI DUMNEZEU ÎN EL.

Puneți mâna pe această armă pe care Isus v-a permis-o, LUPTAȚI CU RUGĂCIUNEA SFÂNTULUI ROZAR împotriva lui SATANA.

Luptați cu Sfântul Rozariu în mâinile voastre, ... amintiți-vă că mâinile mele vor fi mereu unite cu ale voastre, vă voi da putere și vă voi susține în acești ultimi pași care vă rămân acum de făcut pe acest pământ, înainte de a vă întâlni cu Dumnezeu, înainte de a intra într-o situație nouă și de a vă bucura de "Lucrurile" pe care Dumnezeu le-a pregătit pentru toți copiii Săi, pentru toți cei care se vor întoarce la El cu milă și iubire și vor recunoaște în El pe singurul și adevăratul Dumnezeu.

Eu sunt cu voi, copiii mei, sunt cu voi, nu vă voi abandona niciodată!

Aveți puterea Iubirii în voi! Aveți harul Duhului Sfânt în voi!

Mergeți înainte!

În curând, copiii mei, veți fi în Rai!

Toți cei care răspund voinței lui Dumnezeu vor fi în Rai.

NU IROSIȚI ACEASTĂ ȘANSĂ PE CARE ISUS V-A DAT-O PE PĂMÂNT! Lipiți-vă cu totul de Inima Sfântă a lui Isus, ... consacrați-vă Inimii Imaculate a Mariei, Inimii Sfinte a lui Isus și Inimii Preacurate a Sfântului Iosif, ... invocați-l pentru ca el să mijlocească pentru voi.

Iată-mă, copiii mei, aici, împreună cu voi, binecuvântez acest pământ și vă binecuvântez pe fiecare dintre voi, pe voi care sunteți prezenți aici și pe toți cei care de departe urmăresc mesajele Carboniei.

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=8055386654503400&set=a.242597375782406

Un comentariu: