marți, 4 octombrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, SÂMBĂTĂ, 1 OCTOMBRIE 2022

Repostat: Iluzii periculoase - VINERI, 13 SEPTEMBRIE 2019

Copiii Mei, trebuie să vă pregătiți. Trebuie să învățați să nu credeți ceea ce vedeți și auziți, pentru că inamicul zugrăvește iluzii pentru voi. El zugrăvește iluzii pentru a-i pregăti pe oamenii de pe Pământ pentru o prăbușire. Voi trebuie să ascultați doar Vocea Mea.

NOTĂ: În acel moment, în spiritul meu, am văzut bula imobiliară și mi-am amintit de perioada de prosperitate chiar înainte de începerea Marii Recesiuni. Mi-a arătat că, dacă oamenii ar cunoaște realmente adevărul, în loc să creadă în iluziile pe care diavolul le-a zugrăvit pentru ei, ei s-ar zgârci și ar economisi, nu ar continua să cheltuiască.

Și apoi mi-am amintit de o viziune pe care am avut-o cu ani în urmă, la începutul anilor 2000, când făceam naveta dinspre și înspre Dallas pentru lucru. Viziunea benzii rulante. Nu sunt sigură cum se leagă această viziune de o Recesiune, dar voi povesti aici cât de mult îmi amintesc din ea:

În viziune, am văzut multe mașini în care se aflau familii prospere din Dallas. Se uitau în față și zâmbeau. Mașinile erau toate pe o bandă rulantă uriașă care se deplasa spre ceea ce părea a fi un tablou mare atârnat în fața lor.

(Adăugat pentru CLARITATE): Tabloul arăta o viață fericită, ca o interpretare a Visului American, o familie fericită, etc.

Dintr-o dată mi s-a arătat că în spatele tabloului se afla satana însuși, râzând. Pe măsură ce fiecare mașină se apropia de imagine, aceasta cădea într-o deschidere mare la capătul benzii rulante, pe care nu o puteau vedea până nu ajungeau la ea.

(NOTĂ: Gaura arăta ca o groapă mare și întunecată).

Și satana doar răcnea în hohote de râs când fiecare mașină cădea în acea deschidere, pentru că nu aveau cum să se întoarcă.

(NOTĂ: Nu exista nicio cale de ieșire pentru ei din eternitatea pe care idolatria lor o alesese pentru ei).

În viziune, în timp ce treceau anumite mașini în care se aflau creștini (care nu se uitau în față la acea iluzie ca și cum ar fi fost în transă), o mână uriașă se întindea brusc și îi smulgea din mașini și îi punea într-o zonă de grădină unde apoi începeau să se roage. Știam că vedeam Mâna lui Dumnezeu la lucru salvându-i pe credincioși de la o soartă teribilă.

Căutați Fața Mea...căutați Fața Mea....căutați Fața Mea!

NOTĂ: În spiritul meu, aud avertisment! avertisment! avertisment! Simt că în spiritul meu se aprind lumini intermitente și sirene în acest moment și că suntem cu toții pe cale să cădem de pe o stâncă. Nimeni nu va putea să-și oprească căderea în momentul în care se va întâmpla aceasta! Am primit acest cuvânt joi dimineață, după ce un cutremur de magnitudinea 3,7 mi-a zguduit casa în primele ore ale dimineții, ceea ce cumva nu pare a fi o coincidență.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=406472834982415&set=a.403808015248897

Un comentariu: