duminică, 2 octombrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, MARȚI, 27 SEPTEMBRIE 2022 - Agățați-vă de Mine

<Luni seara, în această săptămână, încercam să-mi fac treaba de seară și nu puteam să scap de sentimentul că o mare, mare tristețe se apropie pentru noi toți. O simt de câteva zile, nu-mi amintesc când a început. În cele din urmă, lacrimile au venit și am început să mă rog. Doamne, simt că vine o mare tristețe și vreau să mă ascund de ea - vreau să-mi ascund câinii de ea, vreau să-mi ascund copiii de ea și nu pot. Simt că nu am unde să mă ascund. Ce să facem?>

"Agățați-vă de Mine. Agățați-vă de Mine ca niciodată înainte, căci viața voastră depinde de asta. Nu vă temeți, indiferent de ceea ce auziți că va urma, pentru că Eu vă țin pe fiecare dintre voi în siguranță în palma mâinii Mele puternice. Doresc ca fiecare dintre voi să continue să facă munca pe care v-am încredințat-o și să lase ceea ce se întâmplă în seama Mea. Eu am văzut deja drumul pe care îl aveți în față. Mulți dintre voi nu veți fi pe pământ pentru a înfrunta lucrurile care auziți că vor veni, fiți în pace.

Numeroasele teste cu care vă confruntați acum sunt de o importanță supremă, deoarece răspunsurile voastre determină întoarcerea voastră acasă sau dacă veți rămâne mai mult timp și veți înfrunta mai multe. Doresc să vă concentrați pe trecerea fiecăruia dintre aceste teste.

Concentrați-vă asupra acestui lucru, copiii Mei, și nu vă descurajați de la munca voastră pentru Împărăția Mea, căci acum sunteți aproape acasă."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2369782889829633/

Un comentariu: