miercuri, 12 octombrie 2022

"SĂ LUPTĂM, COPIII MEI, A VENIT TIMPUL!" - Carbonia, 8 Octombrie 2022, ora 16:55

 Mă întorc din nou la voi pentru a vă vorbi, copiii mei, voi care mă ascultați, voi care vă dedicați viața lucrării Domnului.

Pe voi vă binecuvântez din toată inima mea. VĂ ÎNCREDINȚEZ DUREREA MEA PENTRU ACEASTĂ LUME CARE SE PIERDE, PENTRU ACEASTĂ OMENIRE CARE SE LASĂ COMPLET SEDUSĂ DE SATANA.

Iubiții mei copii, iubiții mei copii, o, voi care Îl iubiți pe Fiul meu Isus, o, voi care preferați "Lucrurile" Cerului în locul celor pământești, o, voi, copiii mei, sunteți deja în Cer cu Isus, sunteți deja alături de El!

El zâmbește, vă arată marea Sa Casă în care vor locui toți copiii Săi; . El zâmbește, vă îmbrățișează, El este cu Tatăl, Duhul Sfânt este în El, EL ESTE, copiii mei! El este!

Înțelegeți bine acest limbaj al meu ȘI ÎNCERCAȚI SĂ-I ADUNAȚI PE TOȚI ÎN RUGĂCIUNE, ÎMBRĂȚIȘAȚI STRÂNS ROZARIUL ÎN MÂINILE VOASTRE, ȚINEȚI-L STRÂNS, RUGAȚI-VĂ CU PUTERE!

Dacă nu găsiți să vă împărtășiți sacramental, făceți-o măcar spiritual, și făceți-o de mai multe ori pe zi, uniți-vă cu Isus, uniți-vă cu Isus, uniți-vă cu Isus!!!!

CEREȚI IERTARE PENTRU CĂ L-AȚI JIGNIT ÎNTR-UN MOD ORIBIL, CEREȚI IERTARE PENTRU ACEASTĂ OMENIRE CARE L-A JIGNIT ÎNTR-UN MOD ORIBIL. Prosternați-vă, copiii Mei, în fața Crucii și dați-I toată inima voastră, dați-I da-ul vostru în "TOTUS TUUS".

Eu voi fi cu voi și vă voi ajuta să vorbiți cu Isus, să-i mărturisiți toate secretele voastre și să-i cereți harul salvării.

O! ...voi care credeți că nu vă puteți salva, apropiați-vă de Mine, Mama voastră cerească, Mama lui Isus și Mama voastră, și Eu vă voi ajuta să vă salvați. IISUS NU SE VA LEPĂDA DE NICIUNUL DINTRE COPIII SĂI CARE ÎȘI CERE IERTARE CU UMILINȚĂ: CARE SE VOR CĂI CU INIMA SMERITĂ, ÎȘI VOR CERE IERTARE PENTRU CĂ L-AU JIGNIT.

SUNTEM LA FINAL, COPIII MEI, SUNTEM LA ULTIMA BĂTĂLIE!

SATANA ESTE FURIOS, VREA SĂ DISTRUGĂ TOT CE A CREAT DUMNEZEU, DAR MAI ALES VREA SĂ FURE SUFLETELE COPIILOR SĂI.

Rugați-vă, copiii mei, vă voi repeta până la sfârșit, rugați-vă Sfântul Rozariu; Preasfânta Maria va fi alături de voi, își va uni mâinile cu ale voastre, pentru a vă da curaj și pentru a continua în această luptă, pentru a vă da puterea de a fi adevărați soldați în Dumnezeu și ai lui Dumnezeu.

Astăzi vă mulțumesc, vă mulțumesc că sunteți astăzi aici, în acest loc, unde în curând se vor manifesta harurile lui Dumnezeu, unde în curând acest pământ va fi călcat de milioane de oameni.

VĂ MULȚUMESC, COPIII MEI, PENTRU CĂ NU V-AȚI ÎNTORS ÎNAPOI, PENTRU CĂ AȚI CONTINUAT CU FIDELITATE ABSOLUTĂ ACEASTĂ CHEMARE, PENTRU CĂ L-AȚI AJUTAT PE ISUS CRISTOS ÎN ACEASTĂ ULTIMĂ LUCRARE A SA DE MÂNTUIRE ȘI PENTRU CĂ AȚI RĂMAS ALĂTURI DE MINE CA NIȘTE COPII ADEVĂRAȚI.

Vă iubesc, doresc cu ardoare să-mi deschid Inima, să vă adăpostesc pe toți în Mine și să vă aduc la Isus pentru a vă odihni în Inima Sa Sfântă.

Astăzi mă faceți fericită, copiii mei! Mă faceți fericită pentru că vă citesc gândurile, cred în deciziile voastre și în dorința arzătoare de a vrea să duceți la bun sfârșit ceea ce a cerut Isus.

Înainte, nimic nu este pierdut! VIITORUL VOSTRU ESTE ÎN CRISTOS DOMNUL, ÎN VIAȚA VEȘNICĂ ȘI FERICITĂ.

Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Continui să fiu printre voi până la sfârșit și continui să implor milostivirea Fiului meu Isus asupra voastră și asupra acestei omeniri.

* * *

(5:01 p.m.) Preasfânta Maria:

Domnul meu, văd multe Rozarii în mâinile copiilor Tăi! ... ce victorie! Mulțumesc, mulțumesc!

Mulțumesc, Doamnul meu, că mi-ai dat acești copii; ... Îi voi aduce pe toți înapoi la Tine, "puri" și "imaculați în dragoste"; vor fi "sfinți" și vor locui în Patria Ta și vor fi înnoiți în Tine.

SĂ LUPTĂM, COPIII MEI, SUNTEM LA SFÂRȘIT, A VENIT TIMPUL! DUMNEZEU SE VA MANIFESTA ÎN CURÂND ÎN LUME ȘI ÎȘI VA LUA COPIII CU EL.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=8070999686275430&set=a.242597375782406

Un comentariu: