miercuri, 19 octombrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, DUMINICĂ, 16 OCTOMBRIE 2022

Repostat: Situațiile nu sunt așa cum par a fi, 22 aprilie 2011 

"Copii, oamenii nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi. Situațiile din lume nu sunt așa cum par a fi. Acest lucru va crește din ce în ce mai mult cu fiecare zi acum, pe măsură ce vă îndreptați spre sfârșitul timpului. Oamenii sunt capabili să vă înșele și situațiile sunt făcute să pară altceva pentru a se potrivi scopurilor oamenilor și ale dușmanului, atât de mult încât chiar și aleșii Mei pot fi înșelați în acest timp. Aveți grijă să discerneți ce se întâmplă cu adevărat în jurul vostru, căutând mereu fața Mea. Fiți atenți să nu luați nimic ca atare. Trebuie să fiți din ce în ce mai vigilenți pe măsură ce trece timpul, pentru că mulți vor căuta să îi înșele pe aleșii Mei. Mulți vor căuta să vă prindă în capcana tulburărilor care vor veni.

Cei aleși ai Mei vor poseda ceva ce lumea nu poate imita - gloria Mea. Ei vor purta o ungere prin lume pe care dușmanul va încerca să o oprească, dar nu va putea, căci îngerii Mei puternici vă vor proteja în timp ce mergeți din loc în loc în loc mărturisind despre Mine în acest timp.

Să știți că pe măsură ce zilele se întunecă, la fel și Duhul Meu devine mai strălucitor în cei care sunt cu adevărat ai Mei. Îi veți recunoaște după aceasta, după Duhul Meu care strălucește puternic prin ei. Îi veți cunoaște pentru că ei vor poseda dragostea Mea pentru întreaga omenire și fac sacrificii, pentru că ei nu-și iubesc propria viață. Ei nu iubesc lumea din jurul lor. Inimile lor tânjesc să fie aici cu Mine, și așa vor fi cu toții foarte curând. Foarte curând, într-adevăr.

Dragostea Mea rămâne în voi, copiii Mei. Iubirea Mea curge spre voi și prin voi spre alții, pentru ca voi să puteți fi martori ai marii Mele iubiri pentru întreaga omenire. Inima Mea se întristează din cauza păcatului din lume și trebuie să-l curăț. Trebuie să curăț mireasa Mea sfântă de tot păcatul. Ea trebuie să fie pură și sfântă înaintea Mea.

Doresc ca fiecare dintre cei aleși ai Mei să fie gata la postul lor. Gata să primească instrucțiunile Mele pentru ceea ce trebuie să facă fiecare dintre voi pentru Mine în acest timp. Doresc ca voi să vegheați și să vă rugați. Să vă rugați pentru această lume păcătoasă, să vă rugați să nu intrați în ispită, să vă rugați pentru cei pierduți, ca să îi salvez înainte de a fi prea târziu, ceea ce va fi în curând pentru mulți. Doresc să vă găsesc veghind - sperând la întoarcerea Fiului Meu, așteptând pe Mirele vostru.

Când catastrofa va lovi lângă voi, mulți vor avea impresia că va fi deja sfârșitul lumii, dar nu va fi încă. Nu încă, dar nici nu este departe. Așa li se va părea multora dintre voi, în timp ce veți privi cum lumea voastră, lumea așa cum o cunoașteți, se prăbușește în jurul vostru. Rămâneți tari, copiii Mei, pentru că aceste lucruri trebuie să se întâmple înainte de întoarcerea Fiului Meu. Stați pe poziții și fiți gata. Pregătiți pentru poruncile Mele de a face tot ceea ce v-am chemat pe fiecare dintre voi să faceți în acest timp.

Fiecare dintre voi va juca un rol important. O, da, mulți dintre voi se gândesc: "Doamne, la ce aș putea fi folosit?", dar Eu am un rol pentru fiecare dintre voi și veți influența suflete pentru Mine. Grăbiți-vă să Mă ascultați când vă chem, căci a mai rămas puțin timp în care să acționați înainte ca totul să fie pierdut pentru atât de mulți din această lume.

Copiii Mei, întreaga amploare a ceea ce se va întâmpla în lume este mult mai rea decât scenariile pe care vi le-ați imaginat. Mintea omului nu poate înțelege pe deplin răul pur planificat pentru voi de dușman, dar Eu am luat deja măsuri pentru protecția voastră. Legiuni de îngeri sunt trimiși să îi păzească pe aleșii Mei în această perioadă. Veți fi înconjurați de îngeri din toate părțile, care luptă pentru voi, vă ajută, vă slujesc. Am plănuit acest lucru cu mult timp în urmă, pentru că, dacă nu aș fi făcut-o, niciunul dintre voi nu ar fi putut rezista."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=418238350472530&set=a.403808015248897

Un comentariu: