joi, 6 octombrie 2022

HAIDEȚI, COPII MEI, ZÂMBIȚI, FIȚI FERICIȚI... Carbonia, 1.10.2022, locuțiune pe colină

Vă privesc, copiii mei, și mi se înmoaie inima, simt dragostea voastră pentru Fiul meu Isus, simt dragostea voastră pentru Mine, Mama voastră cerească, și pentru tot Cerul.

Sunteți unici, copiii mei, sunteți măreți, sunteți bucuria lui Isus, sunteți bucuria lui Dumnezeu Tatăl, Duhul Sfânt vă cuprinde deja la Sine.

Haideți, copiii mei, zâmbiți, fiți fericiți, pentru că viața voastră pe Pământ, în aceste condiții, se termină aici.

Viața nouă începe pentru fiecare dintre voi, într-o lume nouă, făcută de frumuseți infinite în bunătățile Tatălui.

Aaaa! Mă uit la voi, copiii mei, continui să mă uit la voi, tot Cerul se uită la voi: ... sunteți încântători, copiii mei, încântători!

Văd deja piciorușele voastre odihnindu-se pe pajiștile noi, pe iarba verde, vă văd îmbrățișându-L pe Isus, apa voastră vie! Viața voastră! Adevărata voastră viață, totul pentru voi.

Copii mei, cât de mult Mă faceți fericită, astăzi Eu plâng de bucurie pentru fidelitatea voastră: puțini au fost cei care au reușit să meargă înainte în misiune în aceste condiții, dând totul pentru misiune, pentru Isus, ... pentru Opera de mântuire.

Oh! Cât de frumoși veți fi în noua împărăție! Câtă iubire vă va da Isus: ... veți fi iubire în El!

Câtă iubire veți transmite noilor voștri copii, noilor generații, unei lumi noi care vă va aduce doar o fericire imensă, copiii mei, o fericire imensă în puritatea infinită a întregului vostru.

Isus vă transformă pe voi, copiii mei, puțin câte puțin vă veți schimba înfățișarea, veți avea o înfățișare mai bună, mai tânără, veți avea ochii Luminii și veți fi albi în lumină.

În curând veți îmbrăca veșmintele albe, cele pe care Domnul vi le va da pentru a intra în casa nouă, în noua Sa Împărăție; fiecăruia dintre voi, care va fi botezat în Duhul Sfânt și în foc, i se vor da veșmintele pentru a intra în noua Împărăție.

Iată, fericirea veșnică este aproape, copiii mei, luptați în continuare în aceste ultime clipe de viață pe Pământ, pentru că în curând veți uita orice suferință: veți intra în noua Casă a lui Dumnezeu cu mare bucurie care vă va fi dată de Isus în cea mai mare răsplată pentru că v-ați salvat frații. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=8035229686519097&set=a.242597375782406

Un comentariu: