miercuri, 26 octombrie 2022

AȚI MÂNCAT DIN FRUCTUL MINCIUNII, Shelley Anna, 24 octombrie 2022

Un mesaj de la Domnul

Isus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Nu vă împietriți inimile față de Mine. Lăsați călăuzirea Duhului Sfânt să vă dea înțelegerea ca să nu vă rătăciți, cu urechi lacome pentru doctrine false. Acestea sunt minciuni care au corodat inima și au otrăvit mintea. Separați-vă de această lume și de învățăturile ei false. Satana este stăpânul minciunilor. Nu vă lăsați îndoctrinați cu marea lui înșelăciune, ci lăsați-vă conduși de Duhul Meu cel Sfânt. Veniți. Ascundeți-vă în Inima Mea Sfântă. Nu vă voi abandona niciodată și nici nu vă voi părăsi. Așa vorbește Domnul.

Un mesaj de la Fecioara Noastră al ultimelor timpuri

 Mama noastră binecuvântată, împodobită în lumină strălucitoare spune:

Copiii mei, primiți cuvântul Fiului meu în inimile voastre, astfel încât să nu fiți înșelați. Rugați-vă Rozariul meu, cufundându-vă în misterele sale ca să puteți primi înțelegere. Fiți în comuniune prin rugăciune cu Fiul meu. Acolo veți fi protejați de minciunile și înșelăciunile satanei. Nu vă sprijiniți pe propria voastră înțelegere, ci primiți învățătura Fiului meu în inimile voastre, prin înnoirea minții voastre. Veți primi interpretare prin călăuzirea Duhului Sfânt . Mantia Mea este întinsă peste voi. Vă țin în îmbrățișarea mea maternă. Rugăciunile voastre să fie neîncetate și amintiți-vă mereu de promisiunile mele. Așa vorbește Mama voastră iubitoare.

Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail

În timp ce penele aripilor mă umbresc și mă protejează de cerul de foc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Iubiți ai lui Hristos, recunoașteți îngerii voștri păzitori care vă vor conduce în siguranță în vremurile de primejdie. Atmosfera terestră va fi luminată de corpurile cerești care au fost zguduite. Tulburările din ceruri continuă să se intensifice, în timp ce o a noua planetă invadează sistemul solar.

Activitatea demonică se intensifică pe măsură ce înșelăciunile lor sunt acceptate. Nu vă lăsați înșelați. Stăpânul minciunii își instruiește marionetele pentru ca acestea să îi ducă pe mulți în rătăcire.

Îmbrăcați-vă cu întreaga armură a lui Dumnezeu mânuind armele spirituale în mâini rugătoare.

Rugați-vă pentru Milostivirea Divină. Rugați-vă Rozariul de lumină al Maicii Domnului care luminează calea dreptății și a mântuirii pentru cei pierduți și nevoiași. VEGHEAȚI ȘI RUGAȚI-VĂ. Căutați refugiu în Inima Sfântă a Domnului și Mântuitorului nostru, Isus Cristos, care nu vă va abandona. Cu sabia mea scoasă din teacă, sunt gata, împreună cu mulțimi de îngeri, să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului, ale cărui zile sunt puține la număr. Așa vorbește Apărătorul vostru vigilent 

Confirmare din Scriptură

 Osea : 10, 13. Ați arat răzvrătire și ați secerat nedreptate.

Ați mâncat rodul minciunii,

pentru că te-ai încrezut în calea ta

și în mulțimea vitejilor tăi.

Acest sfârșit este binecuvântat, această răsplată a suferințelor, a vărsării de sânge și a morții Răscumpărătorului, care ne ridică privirea dincolo de adâncurile căderii și de mizeria păcatului, așa cum o vedem și o simțim în această lume mizerabilă. Această vedere prin credință a slavei care va fi descoperită este cea care ne permite să vedem ce înțelepciune și ce îndurare există în inima lui Dumnezeu.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2022/october/24/you-have-eaten-the-fruit-of-lies/

Un comentariu: