vineri, 14 octombrie 2022

MESAJE DATE UNUI SUFLET ALES: TATĂL MEU AVANSEAZĂ ORA MEA, 29 și 30 septembrie 2022, mesaj primit la sfârșitul Orelor Ghetsemani.

Iubiții Mei, în curând, foarte curând, voi toți, credincioșii Mei devotați ai Prețiosului Meu Sânge, vă veți bucura în inimile voastre. Manifestarea Mea va fi mai devreme din milă și compasiune față de voi, astfel încât să nu slăbiți și să rămâneți fermi până la sfârșit.

Când Crucea Mea Glorioasă și Victorioasă va străluci pe firmament de la un capăt la altul, voi, credincioșii și închinătorii Mei, vă veți bucura pentru că în mângâierile pe care Mi le dați, Eu vă voi consola, picăturile Sângelui Meu vă vor spăla păcatele și nu-Mi voi mai aminti de ele pentru că ați fost purificați prin dragostea și predarea voastră față de Mine, Agonizantul Iisus Hristos, iar Eu, Fiul Omului, vă voi justifica în fața Tronului Judecătorului Drept și Divin.

Aceasta este răsplata pe care Eu, Agonizantul de pe Golgota, v-o acord în fiecare joi din Ghetsemani, când Mă însoțiți în agonia Mea.

Mari daruri și haruri veți primi prin Crucea Mea Glorioasă și Victorioasă, daruri pentru bătălia finală, daruri pentru a salva suflete și a vă sfinți pentru a intra victorioși în cerurile noi și pământul nou și în Sfintele Mele locașuri cerești.

Strigați cu perseverență către Tatăl Meu Ceresc să aducă înainte ceasul milostivirii Mele. Multe suflete din purgatoriu sunt eliberate în aceste Joia Ghetsemani, multe suflete care ar fi căzut în focul veșnic, dar care sunt salvate cu o picătură din sângele Meu care cade peste ele, datorită carității și iubirii voastre care mijlocește pentru ele.

Familiile voastre vor ajunge la mântuire și vă asigur că niciunul nu se va pierde, pentru că aceste ore de mângâiere, de adorație și de mijlocire sunt mărețe.

O, iubiții Mei, vă binecuvântez.

AGONIZANTUL IISUS HRISTOS.

Suflet ales, Anima in Pectore Dei.

https://www.facebook.com/groups/713900592153877/permalink/1967935796750344/?flite=scwspnss&mibextid=LRHrDBtRAFmuOd6l

Un comentariu: