marți, 4 octombrie 2022

VOR URMA ORE TERIBILE PENTRU CEI CARE AU ALES SĂ ÎL URMEZE PE DIAVOL, NEGÂNDU-L PE DUMNEZEUL CREATOR – Carbonia, 28.09.2022, ora 11:33 a.m.

JALEA ÎN BISERICĂ ESTE APROAPE!

Prezența "vacantă" lui Papa al Meu a făcut ca impostorii să creeze un teren fertil pentru Antihrist.

NOILE REGULI VOR FI SALUTATE DE MULȚI OAMENI, DAR ÎN REALITATE SĂ ȘTIȚI CĂ NU VIN DE LA MINE!

Eu sunt Dumnezeul iubirii infinite care hrănesc cu dragoste creatura Mea.

Acum că hoții au pus stăpânire pe Biserica pământească, nu înseamnă că Dumnezeu, adevăratul și Singurul Dumnezeu, a ieșit din istorie, El domnește și va domni în veci!

PURIFICAREA ARE LOC PENTRU CA OMUL SĂ SE ÎNTOARCĂ "FĂRĂ PATĂ" LA CREATORUL SĂU,

SĂ DEVINĂ CONȘTIENT ȘI SĂ CONȘTIENTIZEZE LUCRURILE LUI DUMNEZEU,

ȘI CEEA CE APARȚINE CREATORULUI SĂU ȘI SĂ STEA ÎN ASCULTARE FAȚĂ DE EL.

Veți cunoaște chipul lui Antihrist, dar veți vedea și chipul Dumnezeului vostru iubit; ...care va fi cea mai mare surpriză?

Dumnezeu, în imensitatea Sa, va face cunoscut adevărul Său omului pentru ca acesta să-și deschidă inima și să se întoarcă la El în fidelitate și iubire, ...să se prosterneze în fața Celui care așteaptă cu atâta nerăbdare trezirea sa pentru a-l îmbrățișa din nou la Sine, a-l umple de harurile Sale și a-l așeza să se bucure de noul Paradis.

Satana, impostorul, încearcă cu tentaculele sale să-i țină în întuneric pe cei care au căzut în plasa lui mortală, dar Dumnezeu îl va surprinde pe om, care își va recăpăta posesia facultăților mintale și va cere iertare de la Dumnezeul său creator.

Înfrângerea lui Satana este aproape; Antihrist, la intrarea sa triumfală, va crede că a câștigat, dar Dumnezeu va interveni și îl va îndepărta de pe tronul pe care l-a acaparat prin abuz.

Omul în Dumnezeu, va moșteni din nou Frumusețea în Dumnezeu, va călători prin Univers, îl va cunoaște pe Dumnezeu și îi va aparține.

A VENIT VREMEA RECOLTEI! FIȚI PREGĂTIȚI, COPIII MEI! FERIȚI-VĂ DE PĂCAT, PĂSTRAȚI-VĂ CURAȚI CĂCI DEODATĂ  VEȚI FI ÎNVĂLUIȚI ÎN LUMINĂ ȘI RIDICAȚI ÎN LUMINĂ!

ROMA VA PLÂNGE CU LACRIMI AMARE! Plenul/ Soborul este nesupravegheat! Slujitorii lui Antihrist sunt angajați în dansurile lor lugubre, dar, deodată, vocea lui Dumnezeu va tuna! ... Zidurile templului se vor crăpa și inimile celor răi se vor tulbura, ... sărbătoarea lor se va transforma în plâns și disperare.

Adevăr, adevăr vă spun: ACESTEA SUNT ULTIMELE BĂTĂLII ALE ADVERSARULUI! Dumnezeu așteaptă cu dragoste nerăbdătoare să Își îmbrățișeze copiii înapoi la Sine.

Copiii Mei, RUGAȚI-VĂ! POSTIȚI DE LUCRURILE LUMII!

Ceasul intră în întuneric! Înmormântarea este aproape! Roma își va plânge copiii!

Bătăi de tobe... săbii ascuțite... sângele multor oameni va inunda Piața Sfântul Petru.

VOR FI CEASURI TERIBILE PENTRU CEI CARE AU ALES ÎN MOD DELIBERAT SĂ ÎL URMEZE PE DIAVOL, NEGÂNDU-L PE DUMNEZEUL CREATOR.

Și voi, "UNȘII LUI DUMNEZEU", ... VEȚI PLÂNGE! Veți plânge! Veți striga pentru iertare! Vă veți zvârcoli pe pământ ca șerpii de la durerea pe care o veți simți.

ÎN CELE DIN URMĂ VEȚI STRIGA NUMELE MEU SFÂNT, DAR EU NU VĂ VOI ASCULTA, VA FI AȘA CUM MI-AȚI FĂCUT VOI MIE!

Îi binecuvântez pe urmașii Mei credincioșii, pun pe fruntea lor semnul apartenenței Mele: CRUCEA!

Dumnezeu salvează!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=8018766598165406&set=a.242597375782406

Un comentariu: