joi, 6 octombrie 2022

"MODERNISMUL BISERICII SĂ NU VĂ CONTAMINEZE" - Trevignano Romano, 3 octombrie 2022

Dragii mei copii, vă mulțumesc că sunteți aici în rugăciune și că v-ați plecat genunchii. Copii binecuvântați, rugăciunea voastră umilă ne mângâie pe mine și pe Isus al meu.

Copiii mei, nu vă temeți de ceea ce va urma pentru că eu deja Mi-am întins Mantia aici, astăzi, peste toți cei care au credința adevărată. Copiii mei, hrăniți-vă cu Trupul și Sângele Fiului meu Isus pe care vi le-a lăsat, nu în amintire, ci în prezența Sa adevărată și vie. Copii, aveți grijă ca modernismul Bisericii să nu vă pângărească, fiți credincioși adevăratului Magisteriu al credinței.

Isus se uită la voi și vă trimite Duhul discernământului pentru a vedea ce este corect, ce este de la Dumnezeu și ce deschide ușa spre abisul Satanei.

Copiii mei, sunt cu voi și nu vă voi abandona niciodată. Mergeți pe calea sfințeniei. Acum vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.

Apoi, Fecioara Maria a adăugat că multe haruri se vor coborî asupra celor care se vor ruga Coronița la Preasfântul Sânge al lui Isus.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=8036480229727376&set=a.242597375782406

Un comentariu: